Will Smith'in Film Çekimleri Durdu

Will Smith'in Oscar tokadı şimdi bir kaç film prodüksiyonunu raydan çıkarıyor.

Giriş Tarihi: 05.04.2022 11:36

Oscar ödül töreninde Chris Rock'ın Jada Pinkett Smith'in GI Jane 2'de olacağına dair şaka yapmasından yaklaşık 10 saniye sonra törenin enerjisi değişti. Will Smith sahneye çıktı ve Rock'ın suratına hızlı bir tokat attı, odaya bir şok dalgası gönderdi ve sosyal medyayı çılgına çevirdi. Smith daha sonra King Richard'daki çalışmasıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı , ama o zamana kadar? Çoğu insan şaşkınlık içindeydi.

Ertesi sabah, o tokatın yankılarının bir süre daha Hollywood'a yayılacağı belliydi. Ve sadece denemeler ve ifadeler şeklinde değil . Geçen Cuma, Smith Akademiden istifa ettiğini açıkladı . "94. Akademi Ödülleri sunumundaki eylemlerim şok edici, acı verici ve affedilemezdi. İncittiklerimin listesi uzun ve Chris'i, ailesini, sevgili arkadaşlarımın ve sevdiklerimin birçoğunu, katılan herkesi ve küresel izleyicileri içerir." dedi.

Ve şimdi, olay resmi olarak bir haftadır konuşulmaya devam edildiğiden Smith Akademi Ödülleri'ndeki eylemlerinin ardından somut yankılar görmeye başlıyor.

The Hollywood Reporter'a göre Smith'in yaklaşmakta olan Netflix filmi Fast and Loose'un üretimi yavaşlattığı bildirildi. Smith'in münakaşasından önce zaten yönetmenini kaybetmiş olan film, sözde Oscar'dan ardından yeniden değerlendirildi. (Oscar, Smith'in patlaması olmadan tamamlansaydı önceliğin artacağını hayal etmek zor değil.) Smith, "saldırıdan sonra hafızasını kaybeden bir suç patronunun hikayesini" anlatan filmde rol alacaktı. "

Bu haber, Smith'in projelerinden birinin daha raydan çıkmasının hemen ardından geldi. The Hollywood Reporter'a göre SmithBad Boys 4 filmi için senaryonun ilk 40 ya da daha fazla sayfası yakın zamanda verildi, ancak bu üretim de şimdilik yavaşladı.

Smith, kırk yıla yayılan üretken bir kariyere sahip. Markası, en uzun süre boyunca, kusursuz bir şekilde "iyi adam"dı. Tartışmanın ardından gelen haberler, bunun gerçekten en azından Smith'in yolunda büyük bir tümsek olacağını kanıtlıyor.

BİZE ULAŞIN