Will Smith, Chris Rock'tan Özür Diledi

Will Smith, Akademi Ödülleri'ndeki davranışlarından "utandığını" kabul ediyor.

Giriş Tarihi: 29.03.2022 09:45

Oscar sahnesinde Chris Rock'a tokat atmasının ardından gelen drama, tartışma ve ünlü görüşleri dizisine son vermek için Will Smith, komedyenden resmen özür diledi.

Kral Richard aktörü, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Şiddetin tüm biçimleri zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi" dedi.

Kendisi hakkında şakalar yapmaya alışkın olmasına rağmen (bu işin gereğidir) Rock'ın karısı Jada Pinkett-Smith'in saç dökülmesiyle ilgili şakasını duymanın "benim için çok fazla olduğunu ve duygusal olarak tepki verdim" dedi.

"Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adamın göstergesi değildi. Sevgi ve nezaketin olduğu bir dünyada şiddete yer yoktur." dedi Smith.

Rock, olay hakkında kamuoyu önünde konuşmadı, ancak Los Angeles Polis Departmanı BAZAAR.com'a, Smith'e tokat için suçlamada bulunmayı reddettiğini doğruladı.

Smith, duygusal Oscar konuşmasında olduğu gibi, Instagram açıklamasında Akademi'den, gösterinin yapımcılarından, etkinliğe katılanlardan ve dünyanın dört bir yanında izleyen herkesten özür diledi. "Williams Ailesinden ve Kral Richard Ailemden özür dilemek istiyorum " dedi. "Davranışımın, hepimiz için muhteşem olan bir yolculuğu lekelediği için derinden üzgünüm."

BİZE ULAŞIN