Kanye West Coachella'da Sahne Almayacak

Kanye West, festivale iki haftadan daha az bir süre kala Coachella'dan ayrıldı.

Giriş Tarihi: 05.04.2022 10:19

Rapçi Kanye West, PageSix tarafından onaylandığı üzere, akıl sağlığı tedavisi aradığı için Coachella'dan vazgeçti. Karar, Ye'nin eski karısı Kim Kardashian'a karşı çevrimiçi olarak halka açık patlamalarından ve 50.000 imza toplayan viral bir Change.org dilekçesinden sonra geldi.

Kanye West ile birlikte sahnede Travis Scott da olacaktı. Ve şimdi ikilinin yerini The Weeknd'in alabileceği söyleniyor.

Kaynak, West'in Kim Kardashian ile olan boşanma savaşının ortasında ve "Daily Show" sunucusu Trevor Noah ile tek taraflı kavgasının ardından sahne almak istemediğini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda West, Kardashian'la birlikte ebeveynlik sorunlarıyla ilgili şikayetlerini sosyal medyadan duyurmuştu.

Adını resmen 'Ye' olarak değiştiren 44 yaşındaki rap şarkıcısının sözcüsü Jason Lee de bir açıklama yaparak, "Ye, kendisi ve ailesi ile ilgili tüm manşetleri günlük olarak izler. Çoğu, yalnızca gerçek dışı olmakla kalmayıp, Kim'le paylaştığı güzel çocuklar için sağlıklı bir çevre yaratma hedefini tehlikeye atan, yanlış bir anlatı yaratan 'Kardashian'lara yakın kaynaklar' tarafından medyaya aktarılıyor." dedi. "Kanye, son zamanlarda gördüğümüz tüm yanlış manşetlerden çok önce, kendisine bakmaya, sevgi dolu bir baba ve yaratıcı bir deha olmaya odaklandı" diyen sözcü, "Eğer onun ağzından duymuyorsanız, sosyal medyasından okuyorsanız veya bir basın açıklamasından alıyorsanız, yanlıştır" diye ekledi.

Taciz içeren paylaşımları nedeniyle West'in 2022 Grammy Ödülleri'nde sahne performansı iptal edilmişti.

BİZE ULAŞIN