Kanye, Billie Eilish Travis Scott'tan Özür Dilemedikçe Coachella'da Gösteri Yapmayı Reddetti

Billie Eilish'in bir hayrana yardım etmek için konserine ara vermesinin Travis Scott'ın Astroworld faciasıyla karşılaştırılmasının ardından, Kanye West 20 yaşındaki sanatçıdan Travis Scott'tan özür dilemesini istedi.

Giriş Tarihi: 11.02.2022 15:33

Damla Yüce

Billie Eilish'in bir hayrana yardım etmek için bir gösteriyi durdurduğu manşetleri dolanmaya başladıktan sonra, Kanye West Eilish'in Travis Scott'tan özür dilemesini istedi.

Olayın aslı, Atlanta'daki State Farm Arena'da, Eilish'in Happier Than Ever Dünya Turu rotalarından biri sırasında gerçekleşti. Eilish, konser esnasında solunum sıkıntısı yaşayıp inhaler'a(astım spreyi) ihtiyacı olan bir hayranı için gösteriyi kısa bir süre durdurdu ve "Devam etmeden önce insanların iyileşmesini bekliyorum" dedi.

Kısa süre sonra manşetler Billie Eilish'in bu ifadesinin, geçen yıl Astroworld festivalinde hayranları ezilerek hayatını kaybederken konserine devam eden Travis Scott'a gönderme olduğuna dair iddialarla doldu.

Kanye West ise iddiaların ateşine kapılarak, Instagram'da paylaştığı ekran görüntüsü ile: "Hadi Billie, seni seviyoruz lütfen Travis'ten ve hayatını kaybedenlerin ailelerinden özür dile. Kimse bunun yaşanmasını istemezdi, Travis sahnedeyken olanlardan haberi yoktu ve o da yaşananlar sebebiyle oldukça incindi." açıklamasında bulundu.

Kanye West Coachella müzik festivalinde Travis Scott ile aynı sahneyi paylaşacaklarını işaret ederek, performansı öncesinde bir özür beklediğini belirtti: "Evet Travis ile aynı sahneyi paylaşacağız ve şimdi tek ihtiyacım Billie'nin performansım öncesi bir özür dilemesi"

Billie Eilish ise Kanye West'in Instagram gönderisine yorum yaptı ve açıklamasının Travis ile ilgisi olmadığını belirtti. "Ciddi anlamda Travis hakkında tek bir kelime bile etmedim. Sadece bir hayranıma yardım ediyordum."

BİZE ULAŞIN