Kanye West'in Grammy Performansı İptal Edildi

Grammy, rapçi Kanye West'in sosyal medyadaki "endişe verici davranışları" sebebiyle törende sahne alamayacağını açıkladı.

Giriş Tarihi: 21.03.2022 09:47

Kanye West'in 2022 Grammy Ödülleri'ndeki performansı "çevrimiçi davranışlarla nedeniyle" iptal edildi. Bu haber, ismini mahkeme kararıyla "Ye" olarak değiştiren West'in "Daily Show" sunucusu Trevor Noah'a yönelik ırkçı bir hakaret kullandıktan sonra Instagram'dan geçici olarak yasaklanmasından günler sonra geldi.

Noah, gelecek ayki Grammy Ödülleri'nin de ev sahibi.

Trevor Noah, Kanye West'in eski karısı Kim Kardashian ve erkek arkadaşı Pete Davidson'a karşı takındığı endişe verici tutumundan duyduğu endişeyi dile getirmesiyle sanatçının hedefi haline gelmişti.

West'in temsilcisi, şarkıcının ekibinin cuma gecesi bir telefon aldığını ve kendisinin "ne yazık ki internetteki davranışları" nedeniyle gösterinin sanatçı kadrosundan çıkarıldığının bildirildiğini öne sürdü. İnternet üzerindeki endişe verici davranışları nedeniyle sahne performansı iptal edilen West, bir süredir sosyal medyada eski eşi Kim Kardashian ve onun yeni sevgilisi Pete Davidson hakkında tacize varan paylaşımlarda bulunuyor.

Bugüne kadar 75 kez Grammy'ye aday gösterilen ve 22 Grammy ödülü kazanan West, Yılın Albümü, En İyi Rap Albümü, En İyi Rap Şarkısı ve En İyi Rap İşbirliği dallarında 2022 Grammy Ödülleri'ne aday.

BİZE ULAŞIN