Bridgerton'ın İkinci Sezonundan Fragman Yayınlandı

Netflix, 'Bridgerton' 2. Sezon fragmanını paylaştı.

Giriş Tarihi: 15.02.2022 17:02 Güncelleme Tarihi: 15.02.2022 17:04

Bridgerton'ın ikinci sezonu, Bridgerton'ın en büyük kardeşi ve vikontu Lord Anthony Bridgerton'ın (Jonathan Bailey) uygun bir eş bulma hikayesini anlatıyor.

Julia Quinn'in çok satan Bridgerton serisine dayanan dizinin ikinci sezonu ise yazarın The Viscount Who Loved Me adlı romanından uyarlandı. İlk sezon Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) ile Hastings Dükü (Regé-Jean Page) arasındaki romantizme odaklanmıştı. Dynevor rolünü yeniden canlandırırken, Page, birinci sezondan sonra ayrıldı.

İşte ikinci sezonun resmi açıklaması: "Aile adını koruma göreviyle hareket eden Anthony'nin imkansız standartlarına uyan bir sosyetik genç arayışı, Kate (Simone Ashley) ve küçük kız kardeşi Edwina (Charithra Chandran) Sharma Hindistan'dan gelene kadar pek iyi gitmiyor. Anthony, Edwina'ya kur yapmaya başladığında, Kate niyetinin gerçek doğasını keşfeder (gerçek bir aşk eşleşmesi öncelik listesinde üst sıralarda yer almaz) ve birlikteliği durdurmak için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir. Ancak bunu yaparken, Kate ve Anthony'nin sözlü tartışmaları onları birbirine yaklaştırır ve her iki tarafta da meseleleri karmaşık hale getirir.

Sevilen dizi Bridgerton, Lord Anthony Bridgerton'ın gerçek aşkı bulma çabasına odaklanan 2. sezonuyla 25 Mart'ta geri dönüyor.

BİZE ULAŞIN