Bridgerton’ın Kraliçesi Hakkında Spin-Off Dizisi Geliyor

Bridgerton’ın Kraliçe Charlotte’ı için Spin-Off dizi hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 17.05.2021 12:59 Güncelleme Tarihi: 17.05.2021 13:01

Bridgerton, Netflix'te daha büyük bir varlığa sahip olmak üzere.

Bridgerton'ın ikinci sezonunu heyecanla beklenirken Netflix, dizinin kraliçesi Charlotte'un hikayesini konu alan bir mini dizi üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu.

Netflix'ten Bela Bajaria yaptığı açıklamada, "Kraliçe Charlotte'un hikayesini izleyici bilmiyor; bu yeni dizinin hikayesini ve dünyasını daha da genişleteceği için çok heyecanlıyım. Gelecek sezonları şimdiden planlayarak ve hazırlayarak, en doyumsuz izleyicileri bile tatmin edecek bir hızda devam etmeyi umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Dizi, Julia Quinn'in, kurgusal Bridgerton ailesi hakkında yazdığı sekiz ciltlik romana dayanıyor. Dizinin aksine İngiltere Kraliçesi Charlotte, romanın aslında yer almıyor. Kraliçe'yi siyah İngiliz tiyatro oyuncusu Golda Rosheuvel canlandırıyor. Golda Rosheuvel'in hayat verdiği Charlotte karakterinin gençlik dönemine odaklanacak olan projede kraliçenin gençliğini kimin canlandıracağı da en büyük merak konusu.

Bridgerton'ın 2. sezon çalışmaları ise devam ediyor. İkinci sezon, 19. yüzyıl İngiliz sosyetesinin, her ırktan insanı içerdiği ilk sezonunda kurulan, yeniden tasarlanmış dünyayı devam ettirecek. Netflix, dizinin ilk sezonunu bugüne kadar en çok izlenen orijinal dizisi olarak lanse etti ve sonuç olarak yıldızları Regé-Jean Page ve Phoebe Dynevor hızla ün kazandı. Ancak Regé-Jean Page ikince sezonda yer almıyor.

BİZE ULAŞIN