Bridgerton 2. Sezonuna Yeni Oyuncular Dahil Oldu

2. sezon onayını alan Bridgerton'da Dük Simon Basset karakteriyle hızlı bir çıkış yakalayan Regé-Jean Page yer almıyor ancak yeni oyuncular diziye katılıyor.

Giriş Tarihi: 08.04.2021 12:45

Bridgerton, evde geçirilen sessiz bir tatil sezonunun ortasın Netflix'te patlayıcı bir çıkış yaptı. Karantinadaki kitlelerle birlikte, Shonda Rhimes'ın Julia Quinn'in popüler kitap serisini uyarlaması anında hit oldu. 1813 Regency Londra'sındaki renkli ortam, romantizm, gösterişli gardıroplar ve skandallara izleyiciler nasıl direnebilirdi ki?

1. sezon Julia Quinn'in Bridgerton serisindeki ilk romanı olan Duke and I'a odaklanırken, 2. sezon kardeşlerin en büyüğü olan Anthony Bridgerton'ı konu edecek. Simone Ashley'nin kadın başrol olacağı 2. sezonda Kate Sheffield karakteriyle karşımıza çıkacak.

Netflix, Page'in çıkışından günler sonra Bridgerton kadrosunun dört yeni üyesini duyurdu. Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch ve Rupert Young, yayıncıda yer alan popüler Shondaland serisinin yeni sezonunda rol alacak.

Charithra Chandran, Kate'in küçük kız kardeşi Edwina Sharma'yı oynayacak. Shondaland Instagram'da "Edwina, ablası Kate tarafından mükemmel bir sosyete öğrencisi olarak eğitildi. İyi huylu ve sonsuz derecede sevecen. Ancak genç ve saf olsa da ne istediğini de biliyor: gerçek bir aşk."

Shelley Conn, Kate'in annesi Mary Sharma'yı canlandıracak. Shondaland, "Leydi Mary'nin evliliği bir zamanlar kendisini ve ailesini bir skandala sürükledi. Şimdi kızlarıyla birlikte Londra'ya yeni döndüğünde, bir kez daha dedikodu ve olumsuzluklara katlanmak zorunda kalacak." diye de açıkladı.

Calam Lynch, Theo Sharpe'yi oynayacak. Theo, çalışkan bir matbaanın asistanı ama o sadece bir işçi sınıfı insanı değil, aynı zamanda herkesin hakları için savaşan bir entelektüel.

Rupert Young, en önemli ailelerinden biriyle bağlantısı olan yeni üye Jack'i canlandıracak.

BİZE ULAŞIN