A Quiet Place'ın 3. Filmi Çekilecek

İlk filmi 2018 yılında çıkan, 2. filmi ise 2021'de pandemi gişesinin ilk başarı öykülerinden biri A Quiet Place'ın 3. filmi için çalışmalara başlandı.

Giriş Tarihi: 13.01.2022 17:01 Güncelleme Tarihi: 13.01.2022 17:02

Nicolas Cage'in eleştirmenlerce beğenilen filmi Pig'i yöneten Michael Sarnoski, A Quiet Place korku serisinin üçüncü filmini yönetmeye hazırlanıyor.

Emily Blunt ile eşi John Krasinski'nin başrolünde yer aldığı 2018 yapımı A Quiet Place (Sessiz Bir Yer) büyük beğeni toplayarak ikinci filme zemin hazırladı. 2020 yılında devam filmi A Quiet Place 2 (Sessiz Bir Yer 2) geldi, ancak Covid-19 nedeniyle 2021'de gösterime girdi. A Quiet Place 2, Amerika'da 160 milyon dolar dünya çapında ise 297 milyon dolar hasılat elde etti.

A Quiet Place, Paramount Pictures için inanılmaz derecede uygun bir fişm olduğunu kanıtladı ve ikinci film vizyona girmeden önce yapımcılığını yönetmen Jeff Nichols ile birlikte üstlenecek olan John Krasinski'nin fikrinden yola çıkarak bir spin-off film geliştirdiklerini duyurdular. Ancak Nichols, Ekim 2021'de A Quiet Place 3'ten ayrıldı, ancak Paramount hala filme bağlıydı ve yeni bir yönetmen aramaya başladı.

Deadline'a göre Paramount Pictures bir yönetmene karar verdi ve bu kişi Pig filminin yönetmeni Michael Sarnoski. Deadline kaynaklarına göre Krasinski, Pig'i izledikten sonra çok etkilendi ve Saroski'yi spinoff filmi için bir toplantı yapmak üzere kısa yönetmenler listesine koydu.

Nichols'un yerine yönetmen olarak gelmesine ve Krasinski'den bir hikayeyi yönetmesine rağmen, Sarnoski'nin filme yönelik vizyonunun hala kendisine ait olduğu ve ilk iki filmin yaptığından farklı olduğu bildirildi.

EMILY BLUNT FİLMDE YER ALMAYACAK

Şu anda proje hakkında çok az şey biliniyor olsa da, filmin serideki üçüncü film olmadığı, yeni bir dizi karakterle kendi ayrı hikayesi olduğu doğrulandı, bu nedenle yıldızların Krasinski ve Emily Blunt'un rollerini yeniden oynamaları beklenmiyor.

VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

A Quiet Place 3 hala orijinal çıkış tarihi olan 31 Mart 2023'e sahip ve Saroski ve stüdyoya filmi vizyona girmeden önce yazmaları, çekmeleri ve düzenlemeleri için 13 ay veriyor. Mart 2023'te şu anda Dungeons & Dragons, Wonka ve John Wick: Chapter 4'ün yayınlanması planlanıyor olsa da, A Quiet Place'deki son iki filmin popülaritesi, ancak pandemi sırasında gösterilen dayanıklılık korku filmlerinin başka bir büyük hit olduğunu gösteriyor.

BİZE ULAŞIN