Sessiz Bir Yer 2'nin Gişe Açılışı Hızlı Oldu

Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place 2) gösterime girdiği ilk haftasonunda hasılatı 58 milyon dolar oldu.

Giriş Tarihi: 31.05.2021 15:51

Film stüdyoları, tiyatrolar ve sinemaseverler gişenin bir miktar normale dönebileceği umuduyla yeni filmler bekliyorlar. ABD'de maske zorunluluğunun kaldırılması ve aşıların artmasıyla bu haftasonu post-pandemik gişede Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place 2) açılışını 58 milyon dolar ile yaptı.

John Krasinski'nin A Quiet Place Part II filmi defalarca ertelemenin ardından 28 Mayıs'ta ABD'de vizyona girdi. Film ilk aşamada sadece 12 ülkede vizyona girmiş olmasına rağmen gişede önemli rakamlar elde etmeyi başardı.

A Quiet Place Part II, 45 günlük gişe macerasından sonra Paramount+'ta gösterime girecek. Sessiz Bir Yer 2'nin 58 milyondan çok daha büyük kazançlarla açılışını yapması bekleniyordu.

Emily Blunt, Cillian Murphy gibi yıldız oyuncuları başrolüne yerleştiren A Quiet Place 2'nin ülkemizdeki izleyicileriyle 4 Haziran tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. İlk filmde Abbott ailesinin post apokaliptik bir dünyayla başa çıkma mücadelesini izlemiştik. Şimdi ise babalarını kaybeden Abbott ailesi, dünyaya açılıyor.

BİZE ULAŞIN