A Quiet Place 2'nun Son Fragmanı Yayınlandı

A Quiet Place Part 2 (Sessiz Bir Yer 2)’dan yeni bir fragman yayınlandı.

Giriş Tarihi: 07.05.2021 13:53 Güncelleme Tarihi: 07.05.2021 13:55

A Quiet Place Part 2 (Sessiz Bir Yer 2)'dan yeni bir fragman yayınlandı. Pandemi nedeniyle ertelenen filmin bu yaz vizyona girmesi planlanıyor.

John Krasinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Sessiz Bir Yer 2 yaşadığı Covid-19 ertelemelerine karşın vizyona girmeye bu kez hazır gibi görünüyor.

Sessiz Bir Yer 2'nin son olarak 20 Mart'ta vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak filmin vizyona girmesine kısa bir süre kala tüm dünyada koronavirüs vakalarında artış yaşanınca Paramount son anda aldığı kararla filmi erteledi. Salgının ne şekilde ilerleyeceği bilinmediği için o dönemde film için yeni bir vizyon tarihi açıklanmadı. Ancak Amerika'da sinemaların yavaş yavaş yeniden canlanmasıyla birlikte film için yeni bir vizyon tarihi de belirlendi: 28 Mayıs 2021.

Sessiz Bir Yer 2'nin oyuncu kadrosunda Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'ın yanı sıra Cillian Murphy ve Djimon Hounsou gibi iki yıldız isim bulunuyor. John Krasinski, filmin hem senaryosunu kaleme aldı, hem de yönetmenliğini üstlendi. Yapımcılar arasında ise Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ve John Krasinski yer alıyor.

A Quiet Place 2, 4 Haziran'da ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

BİZE ULAŞIN