Jeremy Irons 'Gucci' filmine dahil oldu

Lady Gaga'nın başrolünde yer alacağı Gucci suikastini konu alan filmin oyuncu kadrosuna Jeremy Irons katıldı.

Giriş Tarihi: 08.12.2020 13:04 Güncelleme Tarihi: 10.12.2020 13:28

Lady Gaga'nın, 1995 yılında ofisinin basamaklarında suikast düzenlemekten yargılanan ve hüküm giyen Maurizio Gucci'nin eski karısı Patrizia Reggiani'yi canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda Ridley Scott oturuyor. Patrizia Reggiani, 2016'da serbest bırakılmadan önce 18 yıl hapis yattı.

Jeremy Irons'ın dahil olduğu Gucci filminin kadrosunda Adam Driver, Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto, Jack Huston, Reeve Carney gibi isimler bulunuyor. Filmin çekimlerine Mart ayında İtalya'da başlayacağı belirtildi. Vizyon tarihi ise 24 Kasım 2021 olarak belirlendi.


Lady Gaga - Patrizia Reggiani

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Guccio Gucci'nin torunu olan Maurizo Gucci, 12 yıllık evliliğin ardından 1985'te Patrizia Reggiani'yi terk etti. Başka bir kadınla ilişki yaşayan Gucci ile Reggiani 1991'de resmi olarak boşandı. Gucci, 1993'te eski karısına ömür boyu yıllık 1.1 milyon İsviçre frankı ödemeyi kabul etti.

27 Mart 1995'te ise 47 yaşındaki Maurizio Gucci, Milano'daki ofisine girerken bir silahlı saldırgan tarafından öldürüldü.

Reggiani'nin, yakın arkadaşı olan "büyücü" Pina Auriemma aracılığıyla 300,000 euro'ya bir kiralık katil tuttuğu ortaya çıktı. Basında, Reggiani'nin kıskançlık ve maddi anlaşmazlıklar nedeniyle eski kocasını öldürttüğü haberleri yer aldı. Reggiani ise cinayet emrini kendisinin vermediğini iddia etti.


Maurizio Gucci - Patrizia Reggiani

2011'de gündüzleri cezaevinden çıkarak bir işte çalışması imkanı sunulan Reggiani, "Hayatımda hiç çalışmadım. Hapiste kalmayı tercih ederim" diyerek bu seçenekten yararlanmayı reddetmişti.

Sansasyonel dava süreci boyunca şık giyiminden ve bakımından ödün vermeyen Patrizia Reggiani, "Bisiklet üzerinde mutlu olmaktansa Rolls-Royce'ta ağlamayı tercih ederim" demesiyle de hatırlanıyor.

BİZE ULAŞIN