Müziğin 3 cool ismi Gucci için bir arada

Müzik dünyasının cool isimleri A$AP Rocky, Iggy Pop ve Tyler The Creator, Gucci'nin yeni terzilik kampanyası için bir araya geldi.

Giriş Tarihi: 30.09.2020 10:41 Güncelleme Tarihi: 30.09.2020 10:44

Yazı: Damla Yüce

Gucci'nin yeni erkek terzilik koleksiyonu için Kreatif Direktör Alessandro Michele, kendine özgü üç müzisyeni çağırıyor ve fotoğrafçı ve yönetmen Harmony Korine ile tekrar çalışmayı seçiyor. Kampanyanın Şubat ayında çekildiği Los Angeles'ta bulunan Kaliforniyalı modernist bir malikanede eksantrik yaratıcıların buluşmasını öngören arketipik bir rock yıldızı yaşam tarzının imgeleri yeniden canlanıyor.

Cesur mimari mekanlar ve West Coast esintilerinin ahşap, taş, cam ve bolca kuş tüylü yığınları arasında, müzisyenler A$AP Rocky, Iggy Pop, Tyler The Creator, Iggy'nin evcil papağanı Biggy Pop ve onun arkadaşı mavi sümbül papağanı ile takılıyorlar.

Konsepte göre üç ev arkadaşı kimi zaman papağanları ile çimenli terasta gün batımının keyfini çıkarıyor kimi zaman devasa bir spagetti tenceresinin olduğu yemek masasında sohbet ediyor. Her biri şüphesiz ayrı, güçlü bir kişilikken, gösterişli yaşamları ortak bir zemin oluşturuyor ve üçlü birlikte keyfili vakit geçiriyor.

Alessandro Michele'in eklektik vizyonu, kendine özgü bir tarzı olan bu üç kült sanatçıyı bir araya getirerek garip, beklenmedik bir diyalog yaratyor. "Benim de eğlendiğine inandığım üç kişiyle bir grup kampanyası oldu.Bu üç adamı bir arada görmek güzeldi, görünüşte farklı ama çok benzer ", diye açıklıyor Kreatif Direktör. Bu, bu yolculuğun başka bir bölümüdür. Bu kampanyalarla, zarif olmanın farklı yolları üzerinde çalışıyorum ve bu üç adam bu fikri mükemmel bir şekilde somutlaştırıyor. Zarafetin hikayesini tamamen keyfi ve beklenmedik şekillerde anlatmayı seviyorum. Belki de zarafet, havada bazen hazır bile olmadığınız bir şeydir. Erkek zarafeti tahmin edilemez ve garip olabilir. "

BİZE ULAŞIN