Eski 'GTA' Yapımcısından Yeni 'Çoklu Dünya' Oyunu: Everywhere

Eski 'GTA' Yapımcısı Leslie Benzies, yeni 'çoklu dünya' oyunu 'Everywhere'i tanıtıyor. Proje, 2020'de 41 milyon dolarlık yatırım fonu bulmuştu.

Giriş Tarihi: 25.08.2022 13:08 Güncelleme Tarihi: 25.08.2022 14:01

Eski Grand Theft Auto yapımcısı Leslie Benzies, Gamescom'un Açılış Gecesi Canlı Yayın Etkinliği'nde, oyun stüdyosu Build a Rocket Boy'un son projesi "Everywhere"i tanıttı.

Oyun ilk olarak 2020'de duyurulmuş ve o dönemde 41 milyon dolar tutarında fon toplamıştı. O zamandan beri Everywhere hakkında pek bir şey açıklanmamıştı ve yapım şirkete oyunculara istediklerini Gamescom esnasında vererek oyunun teaser'ını sundu.

Tanıtım videosunun kendisi nispeten kısa olsa da, çok sayıda farklı ortamı, biyomu ve dünyayı kapsayan başlığın erişimini ve genişliğini sergiliyor.



Everywhere, "Oyuncuları, macerayı, yaratıcılığı ve keşfi, oyuncuların birbirleriyle ve çevrelerindeki dijital dünyayla nasıl bağlantı kurduklarını yeniden tanımlayan yepyeni bir çok dünyalı oyun deneyiminde sorunsuz bir şekilde harmanlayacak" cümleleriyle heyecan verici bir biçimde tanımlanıyor.





Fragman daha rafine sinematik sahnelere geçmeden önce Fortnite'ı büyük ölçüde andıran üçüncü taraf bir nişancı deneyimi içeren oynanışa da kısaca değiniyor. Bu da sadece çevrimiçi çok oyunculu modun yanı sıra bir kampanya modunun da olacağını bizlere gösteriyor. Benzies'in açıkladığı gibi, Everywhere'in temel fikri, oyuncuların oynamak istedikleri dünyaları ve haritaları inşa etmeleri. Yapımcı yaptığı açıklamada "Topluluğun bunu inşa etmesini, bunun onların dünyası olmasını istiyoruz" diyor ve ekliyor, "Hikayelerini oyunumuzda anlatmalarını istiyoruz" Detaylar için esquire.com.tr'yi takipte kalın!

BİZE ULAŞIN