Xiaomi Mi Mix 3 artık Türkiye’de satışta!

Teknoloji severleri yakından ilgilendiren haber geldi, Xiaomi Mi Mix 3 satışa açıldı.

Giriş Tarihi: 30.01.2019 15:25

Kısa zamanda popüler hale gelen Xiaomi markasının Mi Mix 3 model cep telefonu satışa sunuldu. Teknoloji severlerin merakla beklediği bu haber sonrasında Xiaomi Mi Mix 3'ün özellikleri de merak edilerek gündemde sıkça araştırılmaya başlandı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin akıllı cep telefonu modelleri sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. N11.com aracılığı ile Türkiye'de 4.399 TL'den satılmaya başlayan telefonun sahip olduğu özellikler oldukça dikkat çekiyor.



Snapdragon 845 işlemcisi olan model, çift ön ve arka kamera ile 128 GB depolama alanına sahip. Manyetik güçlü, kızaklı ekranı ise büyük kolaylık sağlıyor. Ekran genişliği 6.39 inç büyüklüğünde olan Mi Mix 3, AMOLED ekran ve HDR10 teknolojisi ile ilgi uyandırıyor. 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde olan ve 6 GB RAM özelliği taşıyan telefonun ince ve hafif olması kolay taşınabilirlik sağlıyor.

Xiaomi Mi Mix cep telefonunun 12 Megapiksel + 12 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamerası mevcut. Ön kamerası ise 20 Megapiksel + 2 Megapiksel olarak tasarlanmış. Pek çok kişinin zevkine hitap eden modelin siyah ve yeşil renk seçenekleri de bulunuyor.

BİZE ULAŞIN