2018’in en iyi PS4 oyunları

2018 yılının en iyi PS4 oyunlarından 5 tanesini derledik.

Giriş Tarihi: 24.01.2019 17:44

Oyunseverler için büyük önem taşıyan PlayStation, artık vazgeçilmezler arasında yerini aldı. Teknoloji hızla ilerledikçe PlayStation konsolları da yenileniyor. Sonuncusu olan PS4'lerin oyun çeşitleri de oldukça dikkat çekiyor. Yeni oyun almak isteyenler için 2018 yılının en iyi PS4 oyunlarından 5 tanesini derledik.

Horizon Zero Dawn

Grafik ve efektleriyle dikkat çeken oyun, gizem üzerine kurulmuş. Dinazorla savaşarak oyunu kazanmaya çalışsanız da bu pek kolay olmuyor. Horizon Zero Dawn'da size verilen görevleri gerçmeye çalışırken yerleşim bölgeleri ve gizemli tapınaklarla karşılaşıyorsunuz.



Ratchet&Clank

Bir savaş robotu ile maceraya atılan Ratchet Galaktik Korucusu olmak için uğraşır. Farklı pek çok gezegenlerde düşmanlarla savaşırken görevleri de tamamlamaya çalışır. Macera severler için oldukça sürükleyici bir oyundur.



Monster Hunter: World

Savaş ve beceri oyunlarını sevenler için ideal oyunlardan biridir. Dünyayı keşfederken pek çok tehlikeli yaratıkla da savaşmak zorunda kalıyorsunuz. Monster Hunter: World'de aksiyon dolu bölümler ise oyunun sürükleyici olmasını sağlıyor.



Anthem

Çok oyunculu oyunlardan biridir. Savaş oyunu olan Anthem'de zırhlar ve silahlar ilgi çeken grafikler oyuncuların hoşuna giden detaylar… Canavarları avlarken karakterinizi de güçlendirme fırsatı buluyorsunuz.



Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

İçerisinde 3 ayrı bölüm bulunan oyun, büyükten küçüğe herkese hitap eden özelliklere sahip. Engelleri aşarak görevleri tamamlamaya çalışırken zorlanacağınız Crash Bandicoot N. Sane Trilogy oldukça da sürükleyici…

BİZE ULAŞIN