Uzaylılar Ay'ı işgal etti mi?

UFO tartışmalarında yeni perde! Amerika'nın Michigan eyaletinde yaşayan bir kişi Ay'ın videosunu çekerken ilgin bir ayrıntı fark etti. Ay videosunda görülen siyah disk UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Giriş Tarihi: 17.03.2018 17:27
UFO tartışmalarında yeni perde! Amerika'nın Michigan eyaletinde yaşayan bir kişi Ay'ın videosunu çekerken ilgin bir ayrıntı fark etti. Tam o sırada bir UFO'nun geçtiğini görmüş olabilir. Video internette tartışmalara neden olurken uzaylılarla ilgili tartışmalar da yeniden başladı. Kimine göre UFO gerçek, kimine göreyse değil. YouTube kanalı UFO Institute tarafından yayınlanan bir video, internette ilginç tartışmalara neden oldu. Söz konusu videoda Ay üstünden geçmekte olan UFO görülüyor.



Video çeken kişi (ismi verilmiyor) Dolunay'ı videoya kaydettiğini, ama o sırada Ay üstünde Güney'e doğru ilerleyen siyah bir disk gördüğünü belirtiyor. Görüntülerde siyah disk görülüyor. Video normalde MUFON'nun (Mutual UFO Network) web sitesine yüklendi, daha sonra UFO Institute tarafından YouTube'da paylaşıldı. Kimileri ise UFO'nun Ay'ın karanlık tarafında bulunan uzaylı üssüne gittiğini iddia etti. Ay'ın uzaylılar tarafından işgal edildiği ve hatta NASA astronotlarının Apollo görevlerinde uzaylılarla karşılaştığına dair rivayetler var. Tabii ki ne kadar doğru olabilirler belli değil. Bir uzman ise yaptığı açıklamada, Ay yüzeyine odaklanıldığı zaman balonların, kuşların veya başka uçan cisimlerin, Ay yüzeyinde ilerliyormuş gibi bir illüzyon yaşattığını ve bunun gibi birçok video olduğunu belirtti.

BİZE ULAŞIN