Tommy Hilfiger 2022 Sonbahar Kampanyasında Yeni Monogramını Tanıttı

Tommy Hilfiger, 2022 sonbahar kampanyasında yeni monogramı ortaya koyuyor.

Giriş Tarihi: 29.08.2022 13:44 Güncelleme Tarihi: 29.08.2022 13:47

Tommy Hilfiger, markanın İngiliz illüstratör ve grafik tasarımcı Fergus Purcell ile işbirliği içinde yaptığı en yeni Sonbahar 2022 kampanyasında yer alan yeni bir monogramı ortaya çıkardı.

Markanın temel kimliğini yeniden tasavvur eden iç içe geçmiş 'T' ve 'H' monogramı, Purcell'in arşiv araştırmalarının entegrasyonu ve markanın tarihi motiflerinin yeniden yorumlanmasıyla oluşturuldu.

Kurucu Tommy Hilfiger bir yayında, "1985'ten beri 'TH' monogramı, herkes için eğlenceli bir şekilde yeniden keşfedilen otantik hazırlık stilini temsil ediyor." dedi.

Hilfiger şöyle devam etti: "Fergus Purcell gerçekten ilham verici bir iş birlikçi oldu. Onun yüksek yaklaşımı ve sokak kültürüyle bağlantısı benzersiz. 2022 ve sonrası için monogramımızı onunla yeniden keşfetmek bir zevkti."

Monogram, erkek, kadın ve çocuk giyimini kapsayan yeni sonbahar 2022 'TH Monogram' koleksiyonuna ilham verdi.

Görünümler arasında markanın imzası olan bordo, lacivert ve beyaz renklerde sergilenen şişme montlar, aksesuarlar ve unisex ürünler ve ayrıca bir dizi başka giysinin üzerine eklenmiş monogram yer alıyor.

Alışveriş yapanlara "beklenmedik estetik dokunuşlar" sağlamak amacıyla üretilen parçalar, kişisel tercihlere göre ayarlama ve katmanlama olanağı sunuyor. Kampanyanın kendisi her biri yeni koleksiyondan görülen sportif görünümler içinde süper model Kate Moss ve Blink 182'den Travis Barker'ın beğenisini topluyor.

BİZE ULAŞIN