GUESS Originals 2022 Sonbahar Koleksiyonu

GUESS Originals yeni 2022 Sonbahar koleksiyonuyla geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 24.08.2022 12:48

GUESS Originals yeni 2022 Sonbahar koleksiyonuyla geri dönüyor. Koleksiyon hem erkekler hem kadınlar için yüksek kalite kumaşlar ve zamanın ötesinde tasarımlar sunan temel parça ve renklerle her mevsim yenileniyor. Markanın en göz alıcı denim tasarımlarının yer aldığı GUESS Originals kapsül gardırobu, seçili GUESS perakende mağazalarında ve https://www.guess.eu/tr-tr/guess-originals adresinde satışa sunuldu.

GUESS Originals Sonbahar koleksiyonu, toprak renklerinde paletiyle oldukça estetik dış giyim modelleri sunuyor. Koleksiyon mavi, yeşil ve kahverenginin koyu ve yumuşak tonlarını canlı renklerle buluşturuyor. Farklı kadın ve erkek tarzlarına hitap eden koleksiyon, oversize bisiklet yaka üstler, eşofman takımları, kadife ceketler ve yapay deri takımlarla öne çıkıyor.

GUESS Originals koleksiyonlarının olmazsa olmazı haline gelen vintage eskitme tekniği, koleksiyonun Sonbahar serisinde tişörtler ve bisiklet yaka üstlerde de yerini alıyor. GUESS Originals marka mirasını onurlandırmak isteyen koleksiyon, bisiklet yakalılar ve yenilenen kadife ceketler gibi arşiv parçalarında görülen çizim ve stilleri yansıtıyor.

GUESS Originals'ın ana ürünü olan Denim Carpenter, koleksiyonun odak noktası. Bu sezonda klasik stil, çeşitli eskitme ve baskılarla geri dönüyor. Erkek modelleri arasında kahverengi havana dikişli orta seviye eskitilmiş parçaların yanı sıra hardal ve kahverengi renk geçişli modeller ve rengine uygun dikişlere sahip çikolata rengi pantolonlar bulunuyor. Kadın modellerindeyse kahverengi havana dikişli orta seviye eskitilmiş Carpenter model ile karbeyaz dikişli siyah yapay deri stil göze çarpıyor.

KIT Carpenter serisinde, açık renklerden koyu renklere taşlanmış ve boyanmış fitilli kumaşıyla dikkat çeken, esneyen ve rahat kesimli denimler yer alıyor. Birinci sınıf, esnek denimden üretilen KIT Carpenter, ikonik iş kıyafeti tarzı ile gündelik stilin mükemmel bir kesişimi niteliğinde.
Aidan Cullen tarafından çekilen GUESS Originals Sonbahar reklam kampanyasında birçok model ve yetenekli isim boy gösteriyor. Modeller arasında Beanie Boylston, Cameron Patterson, Dominick Walker, Lucy Tilden ve Matias Milan yer alıyor.

BİZE ULAŞIN