Desa'da şık ve bohem bir kış masalı

Modern kadın ve erkeğin yaşam tarzına uygun, dinamik, özgün, kaliteli ve elegan tasarımları ile dikkat çeken Desa’nın Sonbahar- Kış Koleksiyonu bu sezonda iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Giriş Tarihi: 07.10.2019 12:22

Sonbahar-Kış sezonuna renkli ve güçlü tasarımlarıyla imzasını atacak olan Desa, ister iş hayatı isterseniz de günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz tasarımları moda severlerin beğenisine3 ana tema ile sunuyor.

HIGH SOCIETY
Tasarımlarında kullandığı her malzemeyi özenle seçen Desa, kaliteyi ve lüksü ön planda tutmayı amaçlıyor ve 'Affordable Luxury' yani ulaşılabilir lüks anlayışını sürdürmeye devam ediyor. 1970'lerin yüksek sosyetesinden ilham olarak oluşturulan "High Society" temasında ulaşılabilir lüks teması ön plana çıkıyor. Temiz kenarlı siluetler ve deri üzerine yapılan ince el işlemeleri sıcak renklerle birleşerek bütünlük oluşturuyor. Buğulu karartmalar ve el işçilikli vintage efektli ürünler için konyak, kahve tonları kullanılıyor. Kroko hayvan baskıları ve yılan derili dokular; ayakkabı ve çantalarda dikkat çekerken, deri ceketleri tamamlayan kabartmalar, 70'li yılların şık bohem tarzında ön plana çıkan püskül detaylarilebirleşiyor. Ayakkabılarda örgü detaylı çizmeler, loafer'lar bu sezonda hâkimiyetini sürdürürken çantalarda 70'li yılların rahat ve fonksiyonelliği çok özel tasarımlar ile birleşiyor.

SMOKY WINTER
Şehirli kadının imajını ön plana çıkaracak "SmokyWinter"temasında ise kalıplar daha rahat ve maskülen…Soğuk sisli kış renklerinin hakim olduğu temada kapitone montlar ve kürkler, kürk yakalı ceketler veyapaltolardikkat çekerken çantalarda da mimari çizgiler ön planda tutuluyor. Dumanlı gri, asfalt siyah ve beyaz, temanın anahtar renkleridir.Ayakkabılarda derin kış vurgusu, kürk detaylar ve dumanlı nubuk efektlerin uygulandığı kalın tabanlar ile ön plana çıkarılırken; çantalarda kapitonelerle tamamlanmış yalın kış renkleri rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

CITY ART
Desa'nın bu kış moda severlerin beğenisine sunduğu son tema ise City Art… Şehir yaşantısından ilham alan City Art temasında trençler, biker'lar, trok detaylı ceketler ve parkalar sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Zımba ve metal detaylı ve %100 el işçiliği ile üretilen ceketleri tamamlayan yine zımba ve metal detaylı şık bootie'ler, çizmeler ve biker botlar, hologram ve neon renkli sneakerlar bu kış caddelerde dikkat çekmek isteyenlerin en büyük tercihi olacak.

Siyah, toprak tonları, yanık kahve tonları ve hayvan desenlerinin hakim olduğu temada vintage görünümler geometrik desenlerle uyum halinde sunuluyor.

BİZE ULAŞIN