Gardrobunuzda bulunması gereken 5 kurtarıcı parça

Erkeklerin gardrobunda yer alması gereken kıyafetler vardır. Aniden çıkan bir davet, buluşma, etkinlik gibi durumlarda kurtarıcı ürünler vardır. Sizler için pratik bir şekilde ulaşabileceğiniz bu ürünlerin neler olduğunu derledik.

Giriş Tarihi: 02.10.2019 16:03

Sezonluk alışveriş yapsanız da modası asla geçmeyen ve klasikleşen kıyafetler vardır. Basit görünen ama çok kullanışlı olan bu parçalar size büyük faydalar sağlar. Peki erkeklerin gardrobunda mutlaka olması gerekenler nelerdir?

Beyaz tişört

Klasikleşmiş kıyafetlerden biri beyaz tişört. Hemen hemen her kombine uyum sağlayan beyaz bir tişört hem gündüz hem de gece etkinlikleri dahil hepsine uyan bir parçadır. İster spor ister klasik giyinin hiç fark etmeksizin şık görünmenizi sağlayacaktır.



Siyah takım elbise

Düğün, nişan, özel iş yemekleri, toplantılar vs. takım elbise gerektirecek pek çok durum ve davet ile karşılaşmanız yüksek ihtimaldir. Böyle durumlarda mağdur olmamak ve sezondan pahalı bir alışveriş yapmamak için siyah takım elbise bulundurmalısınız.



Eşofman altı

Ani bir durumda, bakkala giderken, arabayla bir yere ulaşmayı düşünürken, sporda vs. eşofman altı her zaman imdadınıza yetişecektir. Tüm spor ayakkabıların üstüne uyması, kolay giyilmesi, kombin derdi yaratmaması ve rahat ettirmesiyle çok fazla tercih edilir.



Ceket

Takım elbise giymek istemiyorsanız özel davetlerde şık bir ceket kurtarıcınız olacaktır. Spor bir model olması gündelik hayatta da rahatlıkla taşımanızı sağlar. Kot pantolonun üzerine özellikle bahar aylarında giyinerek dışarıya çıkabilir, cool da görünürsünüz.



Kot pantolon

Tabii ki gardrobunuzun en önemli parçalarından biri kot pantolondur. Klasik ceketinizin altına giyebileceğiniz gibi tişörtle de kombinleyebilirsiniz. Günlük yaşantınızda sıkça giyeceğiniz ve hemen hemen her anda uyum sağlayacak bir parçadır.

BİZE ULAŞIN