TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition

TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition, kıpkırmızı yorumla klasik saate yeni bir enerji getiriyor.

Giriş Tarihi: 17.08.2022 12:50 Güncelleme Tarihi: 18.08.2022 12:26

TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition, Heuer Carrera'yı başlangıçta pistte ve pist dışında yarış pilotları arasında favori olmasını sağlayan abartıdan uzak ve kolay okunur estetikten faydalanıyor. 2447 referanslı orijinal Heuer Carrera silüeti imza boynuz ve butonları dahil korunmuş, modern 39 mm'lik bir ölçüde yeniden boyutlandırıldı. İndeksler ve saat ve dakika ibreleri fasetlendirildi, rodyum kaplandı ve optimum okunabilirlik için Super-LumiNova® ile dolduruldu.

Cam kapağın altında zarif üçlü compax tasarımıyla kusursuz kadran bu kez koyu kırmızı rengiyle yeni bir tarza bürünüyor. TAG Heuer Carrera koleksiyonununda kadranın tamamen kırmızı kaplanmış olması nadiren görülse de kırmızı rengi TAG Heuer için on yıllardır imza niteliğinde: markanın logolarından, 1960ların Heuer Carreralarında kırmızı takimetre skalası gibi abartısız detay tasarımlarına, Heuer Monaco'nun ya da Ayrton Senna'nın favori kronografındaki parlak kırmızı ibrelerden, dönemin birkaç güçlü kırmızı kadranlı modellerinden biri olan1974 Heuer Silverstone gibi öne çıkan saatlere kadar bu renk TAG Heuer kimliğinin özüdür.

Bugün, bu kıpkırmızı yorumla klasik saate yeni bir enerji getiriyor. Saat, dakika ve saniye göstergesinden oluşan üç kronograf sayacı salyangoz dekorluyken kadranın gün ışığı dekorlu oluşuyla hafif bir kontrast sağlar ve bilekte büyüleyici ışık oyunlarına ev sahipliği yapar. Kadran doğal olarak Heuer logosunu ve Carrera ismini taşıyor.

Saatin 80 saatlik güç rezervi ve tamamen marka tarafından geliştirilmiş yüksek hassasiyetli kronograf mekanizması Calibre Heuer 02, aynı zamanda kolonlu çark koordinatörü ve rotor ağırlığındaki kırmızı işlemelerle kişiselleştirilmiş ve tüm bunlar safir cam arka kapak sayesinde izlenebilir hale getirilmiştir.



Katlanır çelik tokalı siyah timsah derisi kayışla sunulan TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition modeli 600 adet sınırlı sayıda üretildi. Gerçek bir koleksiyoner saati. Her bir saatin kasa arkasında "ONE OF 600" ve "Limited Edition" ibareleri yer alıyor. Eşsiz TAG Heuer Carrera Red Dial Limited Edition, içgüdüsel yeteneğini ve modernliğini katarak geçmişindeki benzersiz zarif ve sportif karakterini yansıtıyor. Temmuz 2022'den itibaren TAG Heuer mağazalarında, markanın e-ticaret sitesinde ve seçkin bayilerde satışa sunulacak.

BİZE ULAŞIN