Lükse yakın bakış

Maserati’nin yeni Limited Edition serisi Royale Special Series’ın içinden bildiriyoruz.

Giriş Tarihi: 06.01.2021 14:22 Güncelleme Tarihi: 06.01.2021 14:22

Maserati 1986'da Quattroporte III Royale'ı tanıttı. Devrim niteliğindeki spor sedanın özelleştirilmiş yeni versiyonu, cömert iç tasarımı sayesinde markanın yüksek donanımlı modelleri arasında özel bir yere kavuştu. Yumuşak deri koltuklar, gösterge paneli ve kapılardaki görkemli ceviz
detaylarla tamamlanmıştı. Yolcular telsiz telefon, katlanabilir masa ve mini bar kullanabiliyordu. Üretimi 1990'da durdurulmadan önce, büyük tenor Luciano Pavarotti gibi seçkin müşteriler için modelden sadece 51 adet üretildi.

Quattroporte, Levante ve Ghibli'nin özel konfigürasyonlarını içeren yeni bir seri için küllerinden doğdu. Selefi gibi 2020 Royale de geleneksel İtalyan tasarımını çağdaş unsurlarla birleştiren zarif iç dizaynıyla ön çıkıyor. Markanın lüks GranLusso trim tasarımını içeren Royale, hafif kaşmir hissi vermek için ince napa iplikleri dokunarak elde edilen yenilikçi Zegna Pelletessutatm ya da Pieno Fiore tam tanecikli deri döşemeler ile kaplı.

İlhamını Bologna'daki ünlü Neptün Çeşmesi'nden alan ikonik Maserati logosu, yastıklı koltuk başlıklarında yer alıyor. Ultra parlak Black Piano (Quattroporte), Metal Weave (Levante) veya Ebona Wood (Ghibli) paneller geniş iç mekanın görkemine katkıda bulunurken, yüz adetle sınırlı olarak üretilen serideki her otomobilin ne kadar özel olduğunun altını çiziyor.


Royale'in iç tasarımında markanın lüks GranLusso döşemeleri kullanılmış.

Deneyimi daha üst noktaya taşımak için her Royale, kabinin boyutuna ve şekline özel olarak tasarlanmış bir Bowers & ilkins surround ses sistemi ile donatılmış. 8,4 inçlik parlak dokunmatik ekran hem sesi kontrol ediyor hem de ısıtmalı ön koltuklar, direksiyon simidi ve dört bölgeli klima sisteminin kilidini açıyor.

Orijinal 1986 tasarımına övgü niteliğindeki her model, iki eşsiz renk seçeneğiyle sunuluyor: Blu Royale veya Verde Royale. Bu tonlar, otomobilin dış tasarımını tamamlayan özel antrasit jantlar ve gümüş kaliperlerle vurgulanmış.

Cüretkar, atak ve hassas karakteriyle Royale Special Series, Maserati'nin birinci sınıf tasarım sunma mirasını sürdürüyor ve yüzyıldan uzun süredir devam eden bu mirası en çağdaş anlayışla güncelliyor.

BİZE ULAŞIN