Yeni F tipi Jaguar yolda

Her nasılsa aynı anda hem daha güzel ve hem de daha agresif görünüyor.

Giriş Tarihi: 22.06.2020 17:17

İyi yaşlanma, herhangi bir alanda yapılması zor bir şeydir, araba tasarımı dahil. Ancak orijinal Jaguar F-Type, istisnalardan biri. 2013'te 1975'te üretimi durduran klasik E-Type'ın "manevi" halefi olarak lanse edildiğinde, selefine belirgin bir benzerlik göstermedi, ancak yine de mükemmel görünüyordu: sadece doğru dengeyi yapan iki kişilik bir spor otomobil hassas, modern detaylarla klasik GT güzelliği.

7 yıl sonra yeniden ortaya çıkmasının nedeni ne? Teknoloji hızla ilerliyor ve zaman çok acımasız. Bu nedenle Jaguar için tulumları giyme vakti gelmişti. Sonuç ise gerçekten iyi. Geliştirilmiş bir şasi ve süspansiyon, sürüş şeklini geliştirmek için bir araya geliyor. Yepyeni bir direksiyon sistemi ona doğal ama doğrudan bir his veriyor. İçeride, yeni bir sürücü gösterge sistemi kabini günümüze getiriyor. Egzozu susturmak için bir düğme bile var, böylece açtığınızda caddeyi uyandırmıyorsunuz.

Peki ya bu bakışlar? Her nasılsa, aynı zamanda daha güzel ve daha agresif görünüyor, bu da araba açısından ikramiye. Eski bir arkadaşı formda görmek gibi. Değişiklikler merhametsizdir - daha büyük ızgara, daha parlak farlar, yenilenmiş kaput, yeni tampon, yeni arka lambalar - ancak tüm doğru yerlerde işleri toplu olarak sıkın. Sonuçta, iyi yaşlanmak bazen küçük bir iş yapmak anlamına gelir.

BİZE ULAŞIN