Kızına koyduğu ismi açıkladı

Son günlerde eşi tarafından aldatılma haberleriyle gündeme gelen Khloe Kardashian 12 Nisan’da dünyaya getirdiği kızına ‘’True’’ ismini koydu.

Giriş Tarihi: 17.04.2018 10:50 Güncelleme Tarihi: 17.04.2018 14:05

Reality show programıyla ünlenen Kardashian ailesinin güzellerinden Khloe Kardashian beş gün önce dünyaya gelen kızının ismini açıkladı. Doğuma bir hafta kala 27 yaşındaki NBA oyuncusu Thompson tarafından aldatıldığı öne sürülen 33 yaşındaki Khloe Kardashian, kızının ismini Türkçede ''Doğru'' anlamına gelen ''True'' koyduğunu hayranlarıyla paylaştı. Kardashian'ın hayranları "True" ismini erkek arkadaşına gönderme yapmak için seçtiğini iddia etse de Kris Jenner, dedesi True Otis Houghton ve dedesinin babası Robert True Houghton'a ait bir aile ismi olduğunu duyurdu.

Khloe Kardashian, ilk çocuğunun 3 kilo ağırlığında ve 53 cm uzunluğunda dünyaya geldiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Küçük kızımız True Thompson kalplerimizi çaldı ve sevgiyle dolup taşıyoruz. Ailemize böyle bir meleğin katılması çok büyük bir lütuf! Annen ve baban seni çok seviyor True!"

BİZE ULAŞIN