Jennifer Lopez yine sahnede

Jennifer Lopez’in yıllara meydan okuyan kariyeri anne olmasını engellemedi ancak bir şartla; ‘I Ain’t Your Mama’ şarkısında söylediği gibi: “Eşin olacaksam ne âlâ, yoksa çamaşırlarını yıkayacak, yemeğini yapacak birini arıyorsan anneni ara.”

Giriş Tarihi: 24.03.2018 11:13 Güncelleme Tarihi: 26.03.2018 09:04

Yazı: Emrah Saka

Salt-N-Pepa grubunun arkasında dans ederken bugünlere geleceğinin hayallerini kursa da neler olacağını o zamanlar bilmiyorduk. Ta ki, 'If You Had My Love' şarkısını söyleyene, ardından gelen filmlere, Ben Affleck'ten dansçılarına, ilk aşkı Marc Anthony'den aşk girdaplarına ve hatta Drake ile âşık olduğuna bizi inandırışına kadar. Jennifer Lopez şimdilerde olgun ve mutlu hem de çocuklu. Bir yandan Porto Rico'nun yerlilerine koşulsuz yardım ederken diğer yandan gerçek aşkı olduğunu söylediği Alex Rodriguez ile nefes aldığını söylüyor.

Jennifer şimdi yeni albümü için atağa geçti. Albümden çıkan ilk şarkı, 'Us'. Daha önce Justin Bieber, Fifth Harmony, Skrillex, Usher ve Dj Khaled ile de işbirliği yapan Poo Bear ile birlikte yaptılar 'Us' şarkısını. Şarkı şimdiden Lopez konserlerinin en renkli anlarından birini canlandırıyor gözlerde. 'Ain't Your Mama'nın YouTube üzerinde 536 milyondan fazla izlendiğini düşünürsek gelecek videonun potansiyelini siz düşünün.

Jennifer Lopez, sadece bir albümle dönmüyor. 'Shades of Blue' dizisinde oynadığını ve yeniden ekranlara dönecek World of Dance Yarışması'ndaki en göz alıcı jüri olduğunu da belirtmek gerek. Bu yıl 'Second Act' adlı film ile sinema salonlarında da göreceğimiz Altın Küre ödüllü Lopez, yakın zamanda 'Bye Bye Birdie' filmi için de hazırlıklarını bitirdi. 75 milyon satılan albümü ve 2 milyon dolarlık gişe geliri getiren filmleriyle Lopez 2018'de yine hakkında konuşturmaya devam edecek.

BİZE ULAŞIN