Britney Spears "Belgeseli İzlemedim Ama 2 Hafta Ağladım"

Britney Spears Hulu'da yayınlanan Framing Britney Spears belgeseli hakkında ilk kez konuştu.

Giriş Tarihi: 01.04.2021 16:39 Güncelleme Tarihi: 01.04.2021 16:39

Pop yıldızı Britney Spears, kendisi hakkında New York Times desteğiyle oluşturulan Hulu belgeseli Framing Britney Spears hakkında ilk kez ne hissettiğini paylaştı.

Spears, belgeselin yayınlanmasının ardından izlememesine rağmen iki hafta ağladığını söyledi. Şubat ayında yayınlanan giren Framing Britney Spears belgeseli, Jamie Spears'ın 2008'den beri yönettiği Spears'ın hayatının kontrole alınmasına yol açan olayları ele alıyor. Sosyal medyada devam eden #FreeBritney hareketine de ışık tutuyor.

Spears, belgeselin gösterime girmesiyle ilgili düşüncelerini ifade eden uzun bir mesaj paylaştı ve notunu Aerosmith'in "Crazy" şarkısında dans ettiği bir video ile birlikte yayınladı.

"Hayatım her zaman çok speküle edildi." ifadelerini kullanan 39 yaşındaki yıldız, "İzlendim... ve gerçekten tüm hayatım boyunca yargılandım. Tüm hayatım boyunca insanların önünde gösteri yaptım! Gerçek kırılganlığınızla evrene güvenmek çok güç ister çünkü her zaman çok yargılandım... aşağılandım ... ve utandım medya tarafından ... ve ben hala bu güne kadar." ifadelerini kullandı.

Spears, halkın gözü karşısında hala "kırılgan" hissettiğini ve belgeselde hayatının anlatılmasından "utandığını" kabul ederek devam etti.

"Dünya dönmeye devam ederken ve hayat devam ederken biz hala insanlar kadar kırılgan ve hassas kalıyoruz. Belgeseli izlemedim ama gördüklerime göre beni içine soktukları ışıktan utandım .. . İki hafta ağladım ve şey .... Hala bazen ağlıyorum. Kendi neşemi korumak için kendi maneviyatımla elimden geleni yapıyorum ... aşk ... ve mutluluk. Her gün dans etmek bana neşe getiriyor. Ben burada değilim mükemmel olmak... mükemmel sıkıcı... İyilikten geçmek için buradayım" diye yazdı.

BİZE ULAŞIN