Emma Watson Oyunculuğu Bırakıyor

Emma Watson, Harry Potter'daki rolünden 20 yıl sonra emekli olacak gibi görünüyor.

Giriş Tarihi: 26.02.2021 14:30

Emma Watson, Harry Potter'daki ilk çıkışından yirmi yıl sonra emekli oluyor. Normal şartlarda yeterince yaşlı değil ama Emma Watson, kaynaklara göre 30 yaşında oyunculuğu bırakıyor.

Paris'te doğan İngiliz aktris, 10 yaşında dünyaca ünlü Harry Potter serisindeki Hermione Granger rolünü üstlendikten sonra bir Hollywood yıldızı oldu. Rol, okul oyunlarında göründüğünden beri ilk oyunculuk rolüydü ve dünya çapında beğeni, şöhret ve servet getirdi.

Ancak daha sonra The Bling Ring, Beauty and The Beast and Little Women filmleri yanı sıra Burberry ve Lancome gibi markalar için modellik yapan Emma'nın büyük bir dinlenmeye ihtiyacı var gibi denildi. Emma Watson'ın temsilcisi The Daily Mail'e oyuncunun kariyerinin artık "uykuda" olduğunu ve öngörülebilir gelecekte yeni projeler üstlenmeyeceğini söyledi.

Yıldızın 18 aydır birlikte olduğu rivayet edilen nişanlısı Leo Robinton ile daha kaliteli zaman geçirmek istediği söyleniyor.

Emma, flört hayatından daha önce şöyle demişti: "Sahip olduğum erkek arkadaşlarım veya partnerlerim bana genellikle gerçekten değer verildiğini hissettirdi. Beni inşa ettiler."

BİZE ULAŞIN