Xiaomi’den Uygun Fiyata Ekstra Korumalı Yüz Maskesi: Xiaomi KN95

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, koronavirüs salgını sürecinde oldukça işe yarayabilecek ekstra korumalı yüz maskesi KN95’i tanıttı. İşte fiyatı ve özellikleri…

Giriş Tarihi: 14.10.2020 12:57

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Çin merkezli Xiaomi, koronavirüs sürecinde de tüketicilerin işine yarayacak ürünler geliştirmeyi sürdürüyor. Özellikle akıllı telefon modelleriyle dünya çapında çok büyük bir dikkat çekmeyi başaran popüler teknoloji şirketi Xiaomi, koronavirüs sürecine özel ekstra korumalı yeni yüz maskesi KN95'i tanıttı.

Uygun bir fiyat etiketine sahip olan ekstra korumalı yüz maskesi Xiaomi KN95, 5 katlı bir yüz maskesi olarak karşımıza çıkıyor. 4 kat filtrelemesi bulunan ekstra korumalı yüz maskesi Mi KN95, içerisinde bulunduğumuz süreçte oldukça işe yarayacak bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. 1-5 mikron boyutları arasındaki canlı partikülleri %95 oranında engellediği söylenen yeni Xiaomi KN95 yüz maskesi, bu sayede tüketicilerin virüsten oldukça korunmasını amaçlıyor.

Diğer bir yandan Bakteriyel Filtre Verimliliğinin yanında 0,1 mikron ile 1 mikron boyutları arasındaki cansız partikülleri de %95 oranında engelleyebilen Parçacık Filtresi Verimliliği tüketicilere sunuyor. Koronavirüs sürecinde satın alınabilecek en standart ürünlerden biri haline gelen yüz maskeleri arasında Xiaomi KN95'in de oldukça dikkat çekeceği düşünülüyor. Diğer bir yandan ürünün fiyat etiketi de ürüne göre oldukça uygun diyebiliriz.


4 katlı filtrelemeye sahip olan Xiaomi yüz maskesi KN95, fazla katlı olması sebebiyle sert bir yüzeye sahip değil. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre maske, oldukça yumuşak bir şekilde tasarlanmış. Yani bu maskenin aynı zamanda yüzünüze zarar vermemesi de düşünülerek yumuşak bir hale getirilmiş. Kesintisiz olarak 12 saate kadar kullanılabileceği belirtilen Xiaomi KN95 yüz maskesi, fazlasıyla uygun bir fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Öncelikle ürünün 2 adet ve 5 adet olmak üzere 2 farklı seçenekle satışa sunulduğunu söyleyelim. 2 adet KN95 maske 3 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulurken, 5 adet KN95 maske ise 8 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.

BİZE ULAŞIN