Her yaşta sağlıklı ve aktif bir yaşam: Hayatla bağlarını güçlendir!

Üç tıp doktorunun ortaklığında kurulan DN BİYOMED tarafından üretilen takviye edici gıda ürünü DNCollagen II; içeriğinde bulunan 5 farklı vitamin, mineral ve protein ile hem eklem ve kemik sağlığını hem de bağışıklığı destekliyor.

Giriş Tarihi: 06.10.2020 14:20
DN Collagen II, patentli bir hammadde olan özel bir Tip 2 kollajen ile bağışıklık destekleyici etkileri bilinen D vitamini, C vitamini, kalsiyum ve patentli bir çinko olan L-OptiZinc'i doğru kombinasyonda tek bir üründe bir araya getirdi.

DAHA ZİNDE VE AKTİF BİR YAŞAM
Vücudun kollajen üretimine katkıda bulunarak, eklem hareketini destekleyen DNCollagen II, etkisi klinik deneylerle gösterilmiş bir formülüzasyona sahip. Ürünün içeriğindeki Tip 2 kollajen, yaş almayla beraber artan kemik erimesi (osteoporoz) ve eklem sorunlarının önlenmesine yardımcı oluyor. Tip 2 kollajen aynı zamanda saçların güçlenmesine, tırnakların daha sağlıklı olmasına ve cilt güzelliğine destek oluyor.



VİRÜSLERE KARŞI EN GÜÇLÜ 3 SİLAH TEK ÜRÜNDE!
Yapılan çalışmalar, çinko desteği alanlarda virüslere karşı savunmanın güçlendiği, bağışıklık sisteminin arttığı ve virüslerin çoğalmasını engellediğini ortaya koyuyor. Ürün içerisinde yer alan vitamin D ve C de güçlü bir bağışıklık sistemi düzenleyicisi olarak öne çıkıyor. Güçlü bir antioksidan olan vitamin C, virüs, bakteri gibi mikroplarla savaşta vücudun en önemli kalkanlarından birisi olarak dikkat çekiyor. DNCollagen II; içeriğindeki çinko ile vücudu virüslere karışı koruyabilir, kalsiyum ile kemikleri güçlendirebilir, D vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendirebilir, C vitamini ile hormonların düzenlenmesine yardımcı olabilir.

DN Collagen II'nin vücudumuza etkileri bunlarla sınırlı değil… Her gün 1 kapsül ile vücudun günlük ihtiyacı olan mineral ve vitaminleri sağlarken, /aynı zamanda sağlıklı bağırsaklar, güçlü bağırsak bariyeri ve sağlıklı microbiata oluşmasına ve kemik üretimini artırmaya destek oluyor. Kalp sağlığının korunmasına ve kilo kontrolüne de katkı sağlıyor.

Sağlıklı yaşam için ihtiyacınız olan tüm vitaminler DNCollagen II kutularının içinde…


BİZE ULAŞIN