Dünyanın en zengin genç ünlüleri!

Ekonomi dergisi Forbes, bu yılki kazançları dikkate alınarak, henüz 30 yaşına gelmeden milyonlarca dolar gelir elde eden ünlüleri sıraladı.

Giriş Tarihi: 20.11.2017 11:10

Forbes listesine giren ünlüler son bir yılda toplamda 1 milyar 240 milyon dolar kazandı. İlk sırada yer alan 27 yaşındaki şarkıcı The Weeknd, geçtiğimiz 1 yılda 92 milyon dolar kazandı.

The Weeknd
Etiyopya asıllı Kanadalı R&B şarkıcısı, söz yazarı ve prodüktör. 27 yaşındaki The Weeknd, geçtiğimiz 1 yılda 92 milyon dolar kazandı.

Justin Bieber
Son bir yılda tam 105 konser veren 23 yaşındaki Kanadalı pop yıldızı, bu süre içinde 83.5 milyon dolar kazandı. Ama bu kazancın bir kısmını Calvin Klein ile yapılan reklam sözleşmesi sağladı.

Adele
29 yaşındaki İngiliz şarkıcının 69 milyon dolar olan son 1 yıldaki kazancının büyük oranı verdiği konserler ve '25' adlı albümün satışından elde edildi.

Kevin Durant
ABD ulusal takımının formasını da giyen profesyonel basketbolcu, 2014'te Nike ile 300 milyon dolarlık reklam sözleşmesini imzalamıştı. 29 yaşındaki sporcunun son bir yıldaki kazancı 60.6 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Andrew Luck
Amerikan futbolunun 28 yaşındaki yıldızı, son 1 yılda 50 milyon dolar kazanç elde etmeyi başardı. Luck ayrıca Amerikan futbolu ligi National Football League'in (NFL) en çok kazanan oyuncusu olarak gösteriliyor.

Rory McIlroy
Kuzey İrlandalı profesyonel golfçü şu anda 28 yaşında ve dünyanın en zengin golfçüleri arasında gösteriliyor. McIlroy, son 1 yılda 50 milyon dolar kazandı.

Stephen Curry
Belki de NBA'nin son yılların en başarılı ismi olan Curry'nin spor dışındaki gelirleri son 1 yılda üçe katlandı. 29 yaşındaki genç basketbol yıldızı, 47.3 milyon dolarla Forbes listesine girmeyi başardı.

James Harden
NBA takımlarından Houston Rockets ile yeni sözleşme sayesinde gelirini katlayan 28 yaşındaki yıldız, son 1 yılda 46.6 milyon dolar kazanç elde etti.

Taylor Swift
Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı, 2016'da gerçekleştirdiği dünya turnesi o kadar başarılı geçti ki kazancı bu yıl da artmaya devam etti. 27 yaşındaki yıldız, son 1 yılda 44 milyon dolar kazandı.

Kylie Jenner
Model ve 'Keeping Up with the Kardashians' reality şovlarında rol alıyor. Kazancının büyük kısmını, oluşturduğu giyim ve kozmetik hattından elde ediyor. 20 yaşındaki genç ünlü, son 1 yılda 41 milyon dolar kazandı.

BİZE ULAŞIN