Enerjileri değiştiriyoruz!

Yaz gelmişken, kış boyu üzerinizde biriken negatif enerjiyi biran önce atmanızda fayda var. Four Seaons Bosphorus bünyesinde hizmet veren 'Tha SPA' bu fırsatı yakalamanızı sağlayacak en iyi adreslerden biri.

Giriş Tarihi: 12.06.2017 12:00

Yazı: Seda KARAN

Hazır tüm tazeliğiyle gelen yaz aylarını karşılıyorken, kış boyu vücudumuzda biriken stres ve yorgunluğu bir an önce üzerimizden atıp rahatlamakta fayda var. Bunun için bize en uygun sporlardan birini yapabilir, doğayla iç içe birkaç gün geçirebilir ya da en etkili ve keyifli sonucu alabilmek için kendimizi bir SPA merkezine teslim edebiliriz. Four Seasons Bosphorus bünyesinde hizmet veren The Spa, tam da böyle bir hizmet arayanlara konforlu bir rahatlama vadediyor. Mevsime özel masaj ve cilt bakımı seçenekleriyle yaza taze bir başlangıç yapmak isteyenler için cazip teklifler sunan merkez, aynı zamanda yaz mevsiminde İstanbul'da kalacaklara da Four Seasons ayrıcalığı ile dönemsel SPA üyelikleri sunuyor.

Four Seasons Bosphorus, yazın tadını İstanbul'dan uzaklaşmadan yaşamayı tercih edenler için cezbedici bir içerik sunuyor. The Spa'ya üç ay boyunca üye olan misafirler, Boğaz'ın eşsiz manzarasına karşı konuşlanan açık havuzdan günlük olarak yararlanabiliyor. Konuklar bu yaz SPA'nın açık hava uygulamaları ile Boğaz'a spor veya yoga yapmanın da keyfine varacak.

The Spa misafirleri, ayurvedadan ilhamla tasarlanan Sundari markasının Üç Dosha Cilt Bakımı'nın yanı sıra bakım menüsünde yer alan Abhyanga, İsveç, Thai ve Derin Doku masajları ile ayrıcalıklı bir deneyim yaşıyor. The Spa'nın konusunda uzman terapistleri, bedeni yaza hazırlamak için ılık masaj yağlarının ritmik hareketlerle uygulanması ile derin bir rahatlama sağlayan Sundari Abhyanga Masajı ile kişiye özel analiz sonrası yapılan Sundari Üç Dosha Cilt Bakımı'nı özellikle öneriyor. Abhyanga Masajı, vücuttaki durağan enerjileri temizleyerek, bedenin yaşamsal enerjisini uyarıp kişiyi dinçleştirirken aynı zamanda cildi yaza hazırlıyor.

Üç temel zihin ve beden karışımını simgeleyen 'dosha'lara göre tasarlanan Sundari Üç Dosha Cilt Bakımı ise, dosha analizi ile başlıyor. Analiz sonucunda kişinin baskın dosha'sı belirlendikten sonra özel olarak tasarlanan cilt bakım programı ile deri ölü hücrelerden arınıp derinlemesine besleniyor ve yeniden nem dengesini kazanıyor. Bakım sırasında enerji noktalarını harekete geçiren yüz ve baş masajının ardından uygulanan lenf drenaj masajı sayesinde cilt, sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşuyor. Bu ayrıcalıklı bakım, kişinin dosha'sına göre uygulandığı için hem fiziksel hem de ruhsal bir iyileşme sağlıyor.

Toplam 2.100m2'lik bir alanda hizmet veren, bünyesinde üç adet Türk hamamı ve 10 adet bakım odası bulunduran The Spa, üyelik paketlerinin haricinde günlük giriş imkânı, dönemsel promosyon ve özel günlerde de hediye alternatifleri sunuyor. Bu arada, Four Seasons Bosphorus, her yıl kutlanan Global Wellness Day özelinde bu yıl da birbirinden renkli programlarıyla misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

BİZE ULAŞIN