Kalem üretiminde özgün bir tarz

Lüks bir kalemi uygun bir fiyata almak her kalemseverin rüyasıdır. İşte bu hassas dengeyi gözeten Piguet, 65 yıl önce Albert Friedrich Piguet tarafından 1959’da İsviçre’de kuruldu.

Giriş Tarihi: 13.03.2024 11:04 Güncelleme Tarihi: 13.03.2024 11:05

"Kalem kılıçtan keskindir!" sloganıyla yola çıkan Piguet, kaliteli malzeme ve işçilik kullanarak yazı gereçleri üretmeye ve hep daha iyisini yaparak ilham verici yenilik üretme geleneğini sürdürüyor.

Piguet logosuna esin kaynağı olan Rudolf, 1252'den 1265'teki ölümüne kadar Cenevre Kontu olarak görev yaptı. Saint-Maurice'teki şatosunda yaşayan ve savaş tehditleriyle mücadele eden Rudolf, zekice yazışmaları sayesinde düşmanlarıyla her zaman doğrudan savaşmadı, diplomasi yoluyla topraklarını genişletti. Piguet şirketine ilham veren Kont Rudolf "kalemin kılıçtan keskin olduğunu" kanıtlamış biriydi.

Piguet markası Albert Friedrich Piguet'nin adını lüks yazının küresel bir sembolü olarak değerlendirip yazı sanatının ilerlemesine katkıda bulundu. Piguet kalemleri yıllar içinde yazı yazma deneyimini sofistike bir başarı sembolüne dönüştürdü. Meraklısına, mütevazı başlangıçlardan ince işçilikle imal edilen lüks kalemlere kadar geniş bir koleksiyon sunan Piguet, zengin İsviçre kültürünü, modern zarafeti ve eşsiz bir yazma deneyimini somutlaştırmaya çalışıyor.

Taurus koleksiyonunu yıllar sonra yeniden kalem severlerle buluşturan Piguet, 6 numaralı kaliteli çelik uçlarıyla yüksek bir yazım konforu sunuyor. Kullanıcılarına fiyat, performans ve memnuniyet garantisi veren Piguet, çeşitli renklerde yüksek kaliteli reçine kullanılıyor.

BİZE ULAŞIN