Spielberg Sunar: Masters of the Air Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Elvis uçağı terk etti.

Giriş Tarihi: 12.01.2024 16:23 Güncelleme Tarihi: 19.01.2024 10:30

Yazı Ece Büyükçolpan

Baz Luhrmann'ın Elvis'inin Oscar adayı yıldızı Austin Butler, yapımcılığını Steven Spielberg ve Tom Hanks'in üstlendiği Masters of the Air ile II. Dünya Savaşı sırasında geçen bambaşka bir macerada seyircileriyle buluşmayı bekliyor. Donald L. Miller'ın aynı adlı romanından uyarlanan Masters of the Air, Amerikan Sekizinci Hava Kuvvetlerinin yaşanmışlıklara dayandırılan hikayesine odaklanıyor. Çok mu genel oldu? O zaman şöyle diyelim, Amerikan Sekizinci Hava Kuvvetleri'nin pilotlarının göklerde Alman ordusuna karşı savaşmak için hayatlarını tehlikeye atan kahramanlık öyküsü anlatılıyor Apple TV+'ın yeni dizisinde.

Baktığınızda II. Dünya Savaşı'nı konu alan filmlerin haddi hesabı yok ama dizi sektöründe pek sık rastlanan bir senaryo değil bu. Üstelik Apple TV+'ın yeni dizisi, artık ezberlediğimiz savaş hikayelerini, göz alıcı kadrosuyla katlanabilir hale getirecek gibi. Austin Butler, Barry Keoghan, Raf Law... Daha ne olsun?

Peki Masters of the Air ne zaman yayınlanıyor?

26 Ocak 2024'te iki bölümle prömiyerini yapması planlanan ve geçtiğimiz gün Kaliforniya'daki Village Theatre'da prömiyerini yapan dizinin 15 Mart 2024'e kadar her cuma yeni bölümünü yayınlaması bekleniyor. Yakışıklı pilotlar, dokuz bölüm boyunca ekranlarınızı şenlendirecek.

Masters of the Air'ın konusu nedir?

Yapımcılarını duyunca bile insanı heyecanlandırırken konusuyla da ses getireceği muhtemel olan Master of the Air'da hayatlarını kahramanca riske atan 100. Bomba Grubu'nun cesaret, kardeşlik ve zaferle şekillenen hikayesi aktarılacak.

Masters of the Air'ı nerede izleyeceğiz?

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Master of the Air bir Apple TV yapımı. Dolayısıyla bu heyecanlı kahramanlık dizisi Apple TV+'ta yayında olacak.

6 Aralık 2023'te yayınlanan dizinin fragmanı, size biraz daha detaylı bilgi sunabilir.

Masters of the Air'ın kadrosunda kimler var?

Kimler yok ki! Yakışıklılar geçidi desek hiç de yanlış olmaz. Elvis rolüyle ses getiren ve duyulana göre hala Elvis aksanıyla gezinen Austin Butler, Banshees of Inisherin'in ardından Saltburn'le kariyerini şaha kaldıran Barry Keoghan, Jude Law'a birebir benzeyen oyuncu oğlu Raff Law ve Fantastik Canavarlar serisinden aşina olduğumuz Callum Turner, Masters of the Air'ın kahraman pilotlarına hayat verecek.

Masters of the Air, 26 Ocak 2024'te Apple TV+'ta izleyicileri ile buluşacak.

BİZE ULAŞIN