Normal People ekibi tekrar bir arada

Sezonun en beğenilen dizilerinden "Normal People"ın ekibi, iki skeçten oluşan Comic Relief ile sevenlerinin karşısına çıktı.

Giriş Tarihi: 29.06.2020 09:11

Sally Rooney'nin aynı isimli romanından uyarlanan, son dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Normal People, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğenilmişti. Dizi Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal'ın başarılı performanslarıyla, etkileyici görselliğiyle ve diyaloglarıyla seyircinin beğenisini kazanmıştı. Marianne ve Connell'ın İrlanda'da küçük bir kasabadaki lisede başlayıp yıllar içinde farklı şehirlerde, farklı şekillere bürünen karmaşık ilişkisine odaklanan dizi, iki ana karakterin büyüme hikâyesini ve aşkını işledi.

Birleşik Krallık'ta komedyenlerin ve ünlü isimlerin bir araya gelerek yardım kampanyaları için destek topladığı Comic Relief'te, Normal People karakterlerine odaklanan iki skeç de yer aldı. Yönetmen Lenny Abrahamson ile beraber Daisy Edgar-Jones ve Paul Mescal'ın geri döneceği bu iki skeç, dün gece RTÉ kanalında yayınlandı. Skeçlerden birinde Fleabag'de Andrew Scott'ın hayat verdiği rahip karakteri de yer aldı. Televizyon yayınından kısa süre sonra da YouTube'a yüklendi.

BİZE ULAŞIN