Margot Robbie Karayip Korsanları'nda oynayacak

Güzel yıldız Margot Robbie “Karayip Korsanları” serisinin yeni filminde önemli rollerden birini üstleniyor.

Giriş Tarihi: 27.06.2020 17:35 Güncelleme Tarihi: 29.06.2020 09:53

Margot Robbie, yeni Pirates of the Caribbean filminin başrolünde yer alacak. Hollywood'un güçlü kadınlarının başrol ve senaristliği üstlendiği yapımda, filmin senaryosunu Birds of Prey'i yazan Christina Hodson kaleme alacak.

Çılgın Korsan Jack Sparrow olarak görmeye alıştığımız Johnny Depp'in başrolünü üstlendiği Karayip Korsanları – Pirates of the Caribbean, seri ile beyaz perdede kalıcı bir iz bıraksa da, son dönemlerde korsan serisi gişede kan kaybetmeye başlamıştı. Düşen hasılat rakamlarına bir de Depp'in son dönemde eski eşi Amber Heard ile yaşadığı çalkantılı skandallar da eklenince Disney farklı bir alternatife yöneldi.

Bu doğrultuda seriyi yeni bir yöne götürecek bir yeniden çevrim hazırlamaları için Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ile anlaşıldı. Mazin'in yeniden çevrimin senaryosunu ilk Pirates of the Caribbean filminin senaristi olan Ted Elliott ile birlikte kaleme alacağı açıklandı.

AYNI ANDA 2 FİLM

Disney MArgot Robbie'li korsan filmini açıkladıktan sonra, başka bir Karayip Korsanları filminin de yolda olduğu öğrenildi. İlk projede Birds of Prey ve Bumblebee gibi filmlerin senaristi olarak tanınan, aynı zamanda Batgirl ve The Flash hazırlık aşamasındaki dikkat çekici filmlerin de senaryosunu kaleme alan Christina Hodson'ın kaleminden çıkanları izleyeceğiz. İkinci yapımda ise Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ile anlaşıldı. Mazin'in yeniden çevrimin senaryosunu ilk Pirates of the Caribbean filminin senaristi olan Ted Elliott ile birlikte kaleme alacağı açıklandı.

BİZE ULAŞIN