Stephen King'in romanı The Stand dizi oluyor

The Stand, şimdiye kadarki en korkunç zamanla Stephen King adaptasyonu olabilir. Alexander Skarsgård, CBS All Access'in kıyamet sonrası salgınla boğuşan dünyayı ele geçirmesinde rol alacak.

Giriş Tarihi: 21.05.2020 11:44 Güncelleme Tarihi: 21.05.2020 17:39

Mart ayında, CBS All Access, yazarın en ünlü romanlarından biri üzerine üretimi tamamladı: 1978'de çıkış yapan ve 1994'te dört bölümlü mini dizilere adapte edilen Stand. Dizi şimdiye kadar çekilen en korkunç Stephen King adaptasyonu olabilir.

Stephen King 1978'de, dünya nüfusunun yüzde 99'unu silen küresel bir salgın hakkında kıyamet sonrası bir roman olan The Stand'ı yayınladı. Salgın sonrası hayatta kalanların özgür şekilde yaşayabilecekleri bir konfederasyon olan Serbest Bölge de dahil olmak üzere yeni toplumlar oluşuyor. Bu arada, Las Vegas'ta diğer hayatta kalanlar, doğaüstü yeteneklere sahip karizmatik bir lider olan Randall Flagg'in büyüsü etrafında toplanıyor. Gerginlik, iki grup arasında zaman içinde yükseliyor. Neticede olaylar casusluk, nükleer patlama ve toplumun nihai olarak yeniden kurulmasıyla sonuçlanıyor.

Dizide James Marsden ve Alexander Skarsgaard oyuncu kadrosunun başına geçti. The Stand'in ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

BİZE ULAŞIN