Avatar 2 ne zaman vizyona girecek?

Bilim-kurgu ve macera kategorisindeki Avatar filmi 2009 yılında vizyona girmiş ve tüm dünyada büyük ilgi görmüştü. Sinema severler filmin devamı olan Avatar 2’nin ne zaman vizyona gireceğini merak etmeye başladı.

Giriş Tarihi: 11.03.2020 17:16

Yönetmenliğini James Cameron'un yaptığı Avatar filminin devamının geleceği daha önce de açıklanmıştı. Filmin kötü karakteri Albay Miles Quaritch'ı canlandıran Stephen Lang, Avatar 2 için önemli açıklamalarda bulundu.

REKOR KIRMASI BEKLENİYOR!

Avatar 2'nin Avengers: Endgame'in gişe rekorunu kırıp kırmayacağının sorulması üzerine Lang, "Öyle umuyorum, beklentimiz o yönde" dedi. Herhangi bir değişiklik açıklanmadığı sürece Avatar 2, Aralık 2021'de izleyicilerle buluşacak. İlk filmdeki yer alan Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi ve Sigourney Weaver gibi başarılı oyuncuları yine göreceğiz. Ayrıca Avatar 2'de ate Winslet, Michelle Yeoh, Jemaine Clement ve Edie Falco gibi oyuncular da yer alacak.

Avatar 2,7 milyar dolarlık gişe hasılatı ile izlenme rekorları kırarken filmin ikincisinden de büyük bir beklenti var. Avengers: Endgame'in gişe rekorlarını kırıp kırmayacağı ise vizyona girdikten sonra belli olacak. Avatar hayranlarının biraz daha sebırlı olması ve gelecek yılın sonunu beklemesi gerekiyor.

BİZE ULAŞIN