Phoebe Waller Bridge ile Amazon'dan dev anlaşma!

71. Emmy Ödülleri’nde En İyi Komedi Dizisi dâhil 6 ödüle layık görülen Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge, Amazon ile 20 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı.

Giriş Tarihi: 25.09.2019 13:17 Güncelleme Tarihi: 27.09.2019 09:32

Bu yılki 71. Emmy'den 6 ödülle ayrılan Fleabag dizisinin yaratıcısı, başrol oyuncusu ve yapımcısı Phoebe Waller-Bridge, Amazon ile anlaşmaya vardı. Waller -Bridge, yeni projeler için Amazon ile yıllığı 20 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı.

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi, En İyi Komedi Dizisi, Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu, Komedi Dizisinde En İyi Senarist kategorilerindeki Emmy ödüllerini toplayan ve büyük bir çıkışa imza atan Phoebe Waller Bridge, konu hakkında "Amazon ile ilişkilerimi devam ettireceğim için delicesine heyecanlıyım. Fleabag'in ekibiyle çalışmak yaratıcı ekip hayallerinin gerçeğe dönüştüğü noktaydı. Kendimi evimde gibi hissettiriyor. İşe koyulmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

2. sezon finalinin ardından hikayenin tamamlandığını ve Fleabag'in 3. sezounun olmayacağını belirten Phoebe Waller-Bridge ""Bu olabilecek en iyi veda etme şekli gibi görünüyor. Zirvedeyken bırakmak iyi hissettiriyor. Bundan daha yukarıya çıkmak mümkün değil." ifadelerini kullandı.

BİZE ULAŞIN