Keanu Reeves: Yalnız bir adamım

Sinemeda John Wick serisiyle fırtına gibi esen ve kariyerinde zirve yaptığı Martix'in yeni filmine hazırlanan Keanu Reeves hakkında merak edilenleri anlattı.

Giriş Tarihi: 13.09.2019 09:54

Hayatında kimsenin olmadığını ve tek başına takılanlardan olduğunu belirten 55 yaşındaki Keanu Reeves, tekrar canladıracağı Neo karakteri için "Onun değerlerine saygı duyarak, uygun bir şekilde yaşamaya çalışıyorum" dedi.

Ülkemizde son dönemde sosyal medyada ilgiyle takip edilen Keanu Reeves, The Jakarta Post gazetesine samimi açıklamalarda bulundu.

Başrolünde yer aldığınız The Matrix serisi, sizin için büyük anlam ifade ediyor olmalı. O filmlerde canlandırdığınız Neo karakteriyle ne kadar benziyorsunuz?
Aslında o, benden çok daha iyi bir adam. Ama ben de onun değerlerine saygı duyarak, uygun bir şekilde yaşamaya çalışıyorum.

Onun özelliklerinden hangisine hayranlık duyuyorsunuz?
Oynaması güzel bir adam. Trinity'e olan aşkının, çok saf olduğunu düşünüyorum ve onu bu sevgiyle özdeşleştiriyorum. Sorulara her zaman bir cevap aramasını da seviyorum. O elinden gelenin en iyisini yapan, güçlü, pozitif, ahlaklı ve etik biri.

Sizin için aşk ne anlama geliyor?
Romantik ilişkilerden mi bahsediyorsunuz? Bildiğiniz gibi tek başına takılanlardanım. Hayatımda kimse yok. Ama böyle bir şey yaşarsam, karşımdaki kişiye saygı duyar ve onu severim. Umarım bir gün benim de başıma gelir.

Batı Hollywood'da yaşıyorsunuz. İnsanlar sizin özel hayatınıza saygı gösteriyor mu?
Yolda tanınmadan yürüyebiliyor musunuz?Günlerim gayet normal geçiyor. Elbette her gün herkesin evlerine uzaktan bakan turist minibüsleri oluyor. Bense sabahları çıkıp gazetemi alıyorum. O sırada onları görüyorum ve bazen de kendimi kafesteki bir hayvan gibi hissediyorum. Ama Los Angeles'ta kimse sizle ilgilenmiyor. Arkanızda sizi takip eden bir paparazi mutlaka oluyor. Ama dışarı sık sık çıkmıyorum. Aslında çok fazla bir şey de yapmıyorum. Biraz sıkıcıyım.

BİZE ULAŞIN