Yüzüklerin Efendisi dizisi yönetmenini buldu

Yüzüklerin Efendisi filminin televizyon dizisi olarak çekilecek uyarlaması, Jurassic World: Fallen Kingdom filminin yönetmeni Juan Antonio Bayona'ya emanet.

Giriş Tarihi: 04.07.2019 15:09 Güncelleme Tarihi: 04.07.2019 15:11

Son olarak Game of Thrones'un baş yazarlarından Bryan Cogman'ın kadrosuna dahil olduğunu öğrendiğimiz Amazon'un merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk iki bölümünü Juan Antonio Bayona yönetecek.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Bayona: "J.R.R. Tolkien, tüm zamanların en sıra dışı ve ilham verici hikayelerinden birini yarattı. Bu evrenin çok eski hayranlarından biri olarak, böylesi olağanüstü bir ekibe dahil olmak benim için çok büyük bir onur ve keyif. İzleyicileri Orta Dünya'ya götürmek ve daha önce hiç duyulmamış bu hikayeyle Second Age'in mucizelerini keşfe çıkarmak için sabırsızlanıyorum." yorumunu yaptı.

BAŞARILI SENARİSTLER BİR ARADA

Orta Dünya'da geçeceği ve Yüzüklerin Efendisi film serisinden önce geçen olaylara odaklanacağını bilinen dizinin senaryosu Godzilla vs Kong ile adını duyuran JD Payne ve Patrick McKay'e emanet. İkiliye, senaryo yazımında Breaking Bad ve Game of Thrones gibi projelerde çalışmış olan Gennifer Hutchinson ve Bryan Cogman gibi isimlerin de eşlik etmesi bekleniyor.

BİZE ULAŞIN