Stranger Things 3. sezon ne zaman başlayacak?

Netflix’in popüler dizisi Stranger Things için müjdeli haber geldi. Stranger Things 3. sezon bölümlerinin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu ve belli oldu. Heyecan dolu geri sayımın başladığı ve ilk iki sezonuyla büyük ilgi gören Stranger Things dizisinin 3. sezon fragmanı da yayınlandı.

Giriş Tarihi: 03.07.2019 14:48 Güncelleme Tarihi: 03.07.2019 14:48

Stranger Things 3.sezon için çok az bir zaman kaldı. Yayınlanan Stranger Things 3. sezon fragmanı izleyicilerin heyecanını ve merakını daha da arttırdı. Diziye yeni başlayacak olan ve hakkındaki detayları merak edenler için de Stranger Things konusunun ne olduğunu ve oyuncu olarak kimlerin yer aldığını derledik.​

STRANGER THINGS 3. SEZON FRAGMANI

Ünlü dizi Stranger Things 3.sezon bölümlerine 4 Temmuz'da başlıyor.

STRANGER THINGS KONUSU

Bilim kurgu ve gerilim sevenler için ideal bir dizidir. Duffer Kardeşler'in yaratıcısı olduğu Stranger Things, bilim kurgu türünün en başarılı öneklerinden bir tanesidir. Dizi, 12 yaşındaki Will'in bir anda ortadan kaybolmasıyla başlamaktadır. Hayat dolu çocuğun bulunabilmesi için birçok kanal üzerinden arama başlatılmış olmasına karşın, Will ile ilgili belirgin bir iz bulunamıyor. Arama ekipleri Will'i bulmaktan vazgeçtiği sırada gizemli bir kız ortaya çıkıyor ve olaylar tamamen bambaşka bir hal alıyor.



STRANGER THINGS OYUNCULARI

Stranger Things'in baş rollerinde Hollywood'un en yetenekli aktrislerinden Winona Ryder yer alıyor. Dizinin kadrosunda David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Cara Buono ve Matthew Modine gibi oyuncular bulunuyor.

BİZE ULAŞIN