Kevin Garnett beyazperdede

Eski NBA Yıldızı Kevin Garnett, Uncut Gems filminin kadrosuna katıldı. Garnett, filmde önemli bir yardımcı rolü üstlenecek.

Giriş Tarihi: 17.11.2018 17:38 Güncelleme Tarihi: 17.11.2018 17:43

Geçen sene çektikleri Soygun ile büyük sükse yapan Safdie Kardeşler'in yeni filmi Uncut Gem'in oyuncu kadrosuna 2016 yılında emekli olan başarılı basketbolcu Kevin Garnett dâhil edildi. Bir zamanlar parkede fırtınalar estiren NBA yıldızı bu kez beyazperde de önemli bir yardımcı rol için performans sergileyecek.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Oscar ve Altın Küre adaylığı bulunan usta oyuncu Judd Hirsch, bu sene Sorry to Bother You'da izlediğimiz Lakeith Stanfield, Galaksinin Koruyucuları 2 ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı filmlerinde Mantis karakterine hayat veren Pom Klementieff, Billions dizisinde boy gösteren Eric Bogosian ve Karlar Ülkesi animasyonunda Elsa karakterine sesiyle hayat veren Idina Menzel de yer alıyor.

Filmin senaryosuna daha önce Yalnız Cennet Bilir ve Go Get Some Rosemary filmlerinde birlikte çalışan yönetmen ikilisi Josh Safdie ve Benny Safdie ve Ronald Bronstein imza atıyor.

Görsel NBA

BİZE ULAŞIN