Yakında: Once Upon a Time in Hollywood

Yönetmen Quentin Tarantino'nun beklenen filmi Once Upon a Time in Hollywood'un vizyon tarihi değişti.

Giriş Tarihi: 20.07.2018 11:57 Güncelleme Tarihi: 20.07.2018 11:57

Sony Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen Quentin Tarantino'nun yeni filmi "Once Upon a Time in Hollywood"un vizyon tarihi olan 9 Ağustos 2019 değişti. Beklenen filmin vizyon tarihi 26 Temmuz 2019 olarak değiştirilerek izleyici kitlesini sevindirdi.

Başrollerinde Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio'nun yer aldığı filmde, DiCaprio eski bir Vahşi Batı dizileri yıldızı Rick Dalton'ı canlandırırken, Brad Pitt ise Dalton'ın uzun süredir dublörlüğünü yaptığı Cliff Booth karakterini üstlenecek. Hollywood'da ayakta kalmaya çalışan ikilinin tanıdıkları bir kişi vardır: Rick'in yan komşusu Sharon Tate.

Once Upon a Time in Hollywood'un hikâyesi 1969 yılında Los Angeles'da geçiyor. Filmde, popüler bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Ünlü yönetmen Roman Polanski'nin 8,5 aylık hamile eşi Sharon Tate, beraberindeki dört kişiyle birlikte Charles Manson tarikatı tarafından korkunç bir cinayetle öldürülmesi üzerinde duruluyor.

Filmde, Margot Robbie, Dakota Fanning, Luke Perry, James Marsden, Damian Lewis, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Emile Hirsch, Clifton Collins, Keith Jefferson, Nicholas Hammond, Michael Masden ve Tim Roth gibi isimler de yer alıyor.

BİZE ULAŞIN