Spiderman'de bir Türk

Marvel Evreni’ne dahil edilmesi için yeniden başlatılan Spider Man serisinin ikinci filmine, Hollywood’ta yaptığı başarılı işlerle adını duyuran Numan Acar dahil edildi. Acar, daha önce Prison Break gibi önemli projelerde yer almıştı.

Giriş Tarihi: 18.07.2018 17:37

Marvel Sinematik Evreni, önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Avengers'in 4. filmiyle yeni bir döneme girecek. Evrenin en gözde kahramanlarından olan, birisi solo olmak üzere 3 farklı filmde gördüğümüz Spider Man, yeni filmine Avengers'tan sonra kavuşacak. Geçtiğimiz yıl çekimleri tamamlanan 3. ve 4. Avengers filminden sonra ikinci Spider Man filmin çekimleri de devam ediyor.

Kısa bir süre önce adının Far From Home olacağı kesinleşen ikinci filmde, Prison Break ve Homeland dizileriyle adını duyuran Numan Acar da yer alacak. Henüz hangi karaktere hayat vereceği açıklanmayan Acar, şu günlerde Will Smith ve Naomi Scott gibi yıldızlarla kamera karşısına geçtiği Alladdin projesiyle uğraşıyor. Bu çekimlerin tamamlanmasının ardından Acar, yeni Spider Man filmi için kamera karşısına geçecek.

BİZE ULAŞIN