Madonna'nın eli kolu bağlı

Pop müziğin kraliçesi Madonna, Tupac ile yaşadığı ilişkiye dair mektupları, fırçada kalmış saç tellerini hatta bir iç çamaşırını bile internetten satışa çıkaran eski asistanına karşı açtığı davayı kaybetti.

Giriş Tarihi: 25.04.2018 12:19
Madonna'nın uzun süre kişisel asistanlığını yapmış olan Darlene Lutz, New York'ta bir mahkeminin aldığı kararla Madonna'nın gizlice ilişki yaşadığı 90'lı yılların efsane rap sanatçısı Tupac ile aşkını açığa çıkaran ayrılık mektubunu, bir fırça üzerinde kalmış saç tellerini ve bir iç çamaşırını internet üzerinden açık artırmayla satabilecek.

Mahkeme, Lutz ile Madonna'nın yolları 2003'te ayrıldığı için Amerikalı pop yıldızının 'Kişisel eşya üzerinde hak iddiasının zaman aşımına uğradığına' karar verdi. Lutz'un elindeki eşyayı Temmuz ayında tekrar satışa çıkaracağı iddia ediliyor. Koleksiyonun en değerli parçası, Tupac'ın 1996'da Las Vegas'ta cinayete kurban gitmesinden kısa süre önce Madonna'ya yazdığı ayrılık mektubu.



Tupac, hapishanede kaleme aldığı mektupta, "Beyaz bir kadınla birlikte olmak benim kariyerimi etkiliyor" diyerek ayrılmak istediğini belirtiyor. Lutz, mektubun en az 100 bin dolara alıcı bulacağına inanıyor. Lutz'un elinde bir de Madonna'dan Tupac'a gönderilmiş not bulunuyor. Notta, Madonna "Whitney Houston ve Sharon Stone'un bayağı ve vasat olduğunu" yazdığı ileriye sürüyor.
BİZE ULAŞIN