Güçlü kadınlara ilham veriyor

“Move Mountains” kampanyası ile maceracı ve cesur kadınların hikayelerini anlatmaya başlayan The North Face, dünya genelinde yeni bir kadın kaşifler hareketi başlatıyor ve doğaya çıkan tüm güçlü kadınlara ilham veriyor.

Giriş Tarihi: 24.04.2018 12:46 Güncelleme Tarihi: 24.04.2018 12:47
The North Face, "Move Mountains" hareketiyle maceracı, kâşif, dağcı, kaya tırmanıcısı, ultra maraton koşucusu, aktivist, bilim insanı ve müzisyen cesur kadınların hikayelerini dünyaya anlatmaya karar verdi. The North Face kampanyasında bir yandan bu sporcuların başarı hikayelerini anlatarak, kadınlara ilham ve motivasyon verecek içerikler yaratıyor diğer yandan ise yeni koleksiyonuyla doğaya çıkmak ve sınırlarını zorlamak isteyen kadınlara yüksek performansla tasarımı birleştiren spor kıyafet ve aksesuarları sunuyor.

Cesur kadınlardan ilham aldı

The North Face kampanyasında her biri kendi alanlarında son derece güçlü ve farklı sonuçlar elde etmiş alpinist Hilaree Nelson, tırmanma fenomenleri Ashima Shiraishi ve Margo Hayes ile ultra koşucu ve aktivist Fernanda Maciel'in yanı sıra kadının güçlendirilmesi hareketinin öncü isimlerinden America Ferrera, NASA Biliminsanı Tierra Guinn Fletcher ve müzisyen/aktivist Madame Gandhi gibi öncü kadınların hikayelerini vitrine taşıyor.
BİZE ULAŞIN