Lost in Space geri dönüyor

Uzay konusunu ele alan 1960’ların kült dizisi ‘Lost in Space’, yeni yorumuyla Netflix’in iddialı yapımlarından olacağa benziyor. Bu kez öykü günümüze daha yakın, yani 30 yıl sonrasında geçiyor.

Giriş Tarihi: 31.03.2018 10:33 Güncelleme Tarihi: 31.03.2018 17:09

Yazı: Emrah Saka

Dünyadaki yaşam şartları elverişli olmaktan uzaklaşınca başka gezegenlerde yaşama olasılıkları araştırılır. Robinson Ailesi başka bir gezegende yaşamak için hak kazanır. Yeni bir koloni oluşturmak için yola çıkan aile, beklenmedik bir şekilde rotadan sapar. Uzaylılarla başa çıkmak zorunda kalacaklardır. Yeni gezegene yolculuk sırasında iki davetsiz misafir de Robinson Ailesi'ne eşlik eder.

'Lost in Space' 13 Nisan'da gösterime girecek. Dizinin başrolünde ise Mina Sundwall, Max Jenkins, Molly Parker, Toby Stephens, Taylor Russell, Ignacio Serricchio ve Parker Posey gibi isimler bulunuyor.

Dizinin filmi de 1998 yılında yapılmış, filmde Doktor Smith'i bu yıl Akademi Ödülleri'ne Churchill karakteriyle aday olan Gary Oldman canlandırmıştı. İlk kez 1965 yılında ekrana gelen dizinin yeni versiyonu ise 10 bölüm olarak karşımıza çıkacak.

BİZE ULAŞIN