Kalbi kırık bir adam: The Weeknd

The Weeknd, yeni albümü My Dear Melancholy'de eski sevgililerine mesaj vermiş olabilir mi? Olabilir!

Giriş Tarihi: 31.03.2018 16:57 Güncelleme Tarihi: 31.03.2018 16:59
Geçtiğimiz dönemde sürpriz ayrılıklarıyla gündeme gelen Selena Gomez ve The Weeknd defteri henüz kapanmadı. Bu hafta altı parçadan oluşan yeni albümü 'My Dear Melancholy' ile dinleyicisiyle buluşan The Weeknd, Gomez'le ilişkisini şarkılarına da yansıttı. Albümdeki birçok referansla ilişkilerini deşifre eden The Weeknd, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

Hayranlar albüm çıktıktan saatler sonra, sözlerdeki gizli mesajları araştırmaya başladı. Hayranların sosyal medyadaki en önemli teorilerinden biri; The Weeknd'in, lupus hastası olan sevgilisi Selena'ya böbrek nakli için kendi organını teklif etmesi. Call Out My Name şarkısındaki "I almost cut a piece of myself for your life/Guess I was just another pit stop/'Til you made up your mind" sözlerinin Gomez'in önemli operasyonunundan bahsedildiği düşünülüyor. Yine aynı şarkı içinde Selena'nın Justin Bieber ile yeniden bir araya gelmesinden bahseden The Weeknd, ayrılık acısını müziğiyle atlatmaya çalışıyor olabilir. 'My Dear Melanchloy'de dikkat çeken başka bir önemli noktaysa, şarkılardaki Bella Hadid'e gönderilmiş muhtemel mesajlar. Hayranların incelemelerine göre; The Weeknd, "Wasted Times" şarkısında binici anlamına gelen "equestrian" sözcüğüyle at tutkunu eski sevgilisi Bella Hadid'e gizli bir mesaj verdiği düşünülüyor.

Selana mı, Hadid mi?

On aylık ilişkilerinden hemen sonra eski sevgilisi Justin Bieber'la yeniden barışan Selena Gomez, The Weeknd'in kalbini gerçekten kırmış olsa ki müzisyenin büyük melankolisi müziğine yansımış gözüküyor. Hayranları, The Weeknd'in son albümünde gizli romantik itiraflarla Selena Gomez'e mi yoksa eski sevgilisi Bella Hadid'e ilan-ı aşkta bulunup kalbini mi kazanmaya çalışıyor?

BİZE ULAŞIN