Baba Timberlake’ten yeni yıla yeni albüm

Tüm boy band’lerin (genç erkeklerden oluşan müzik grupları.) bir şablonu vardır. Karakterler çizgi roman kahramanları gibi seçilir.

Giriş Tarihi: 20.02.2018 13:21 Güncelleme Tarihi: 20.02.2018 13:21

Justin Timberlake'in de 'N Sync grubunun haşarı ama gerektiğinde de annelerin elini öpecek bir karakteri oynadığını gördük zaman içinde. Justin, Disney okulundan hemen hemen aynı zamanlarda Christina Aguilera, Britney Spears ve Ryan Gosling ile mezun oldu. Ryan diğerlerinin aksine şarkı söyleyebilmesine rağmen beyazperdeye ayak basmayı tercih etti. Justin de zaman zaman kendisini Hollywood'da gösterdi. Britney Spears ve Justin Timberlake, yaşadıkları aşk ardından gelen ayrılık, karşılıklı hesap veren albümler yapmak derken çoluk çocuk sahibi pop yıldızlarına evrildi. Justin Timberlake'in ilk solo albümü için prodüktörün bu albümü Michael Jackson için yaptığı ancak Michael beğenmediği için Timberlake'e teslim edildiği söylenmişti.

Justin Timberlake o zamandan bu yana fazlasıyla yol aldı. Artık Jessica Biel ile ilişkisinde de önceki sansasyonların aksine oldukça tutarlıydı. Ellen DeGeneres'in programına katılan Jessica Biel, Justin'e gerekten hayran olduğunu ve bazen kendi kendine onu hak etmek için ne yaptığını sorduğunu anlatacak kadar cesur davranmıştı.

Kuşkusuz Justin Bieber sektörün başarılı yıldızlarından. Google'da 'Justin' yazınca ondan önce 'Bieber' sonucu gelmesi de bunu değiştirmiyor. Bilinen tek başarısızlığı, Myspace'e yaptığı yatırım. Buna rağmen 10 Grammy'si ve dört Emmy ödülü var. Justin, uzun bir ara vermişti, ama yeni yılla birlikte yeni bir albümle dönüşünü duyurdu. 'Man of the Woods' adlı albüm, biraz onun ailesine ve köklerine dayanıyor. Tennesseeli yıldız ilk single için Timbaland ve Dania gibi müzisyenlerle çalıştı.

'Filthy' adlı şarkının videosu servis edilince onu Steve Jobs'a öykünmekle suçlayanlar oldu. Çünkü Justin klipte bir seminerde yapay zekânın zirvesi sayılabilecek robot yapan birini canlandırıyor. 'Filthy', mırıldanması zor şarkılardan. Mid-tempo olarak nitelendirdiğimiz, yerinde sayan ancak pek de rahatsız etmeyen cinsten bir şarkı. Buna rağmen bir Las Vegas gösterisinin açılışını anımsatan notaları bazen "Şarkı burada bitecek mi?" dedirtiyor. Timberlake bu albümde eşinin ve oğlunun ilham kaynağı olduğunu söylüyor.

Albümde Amerikan folk ve rock müziğine de göz kırpan şarkıların olacağını müjdeleyen web sitesindeki albüm tanıtım videosunda ise daha olgun ve babacan bir Justin Timberlake görüyoruz. 'Man of the Woods' albümünde Pharrell Williams'ın grubu The Neptunes, Alicia Keys, Timbaland ve country müzik yıldızı Chris Stapleton da yer alıyor. 2 Şubat çıkışlı albümün hazırlıkları sırasında Justin, eşi Jessica'dan da çok destek almış. Albümde 16 şarkı bulunuyor. Bu yıl Super Bowl finalinde devre arasında da bir performans sergileyecek Justin Timberlake.

Yıllar önce aynı sahneyi Janet Jackson ile paylaştığında ona maksadını aşan şekilde dokunduğu için bazı Amerikalılar bu işten pek hoşlanmasa da performansı heyecanla bekleniyor.

BİZE ULAŞIN